Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

MedicoFit online

Medicofit online je spletni program namenjen zdravljanju poškodb ter spremljanju vadb na daljavo. Sodelujemo s številnimi športniki pri izvajanju online programov in vabimo tudi vas, da se pridružite našemu online programu.

MedicoFit online je program namenjen vsem pacientom, ki zdravljenje poškodbe opravljajo v tujini, so dlje časa odsotni zaradi dela oz. potujejo .

Sodelovali smo s številnimi vrhunskimi športniki in tujimi reprezentancami pri telesni pripravi in zdravljenju poškodbe v okviru programov Medicofit online. .

Prva faza rehabilitacije poškodbe, ki vključuje akutno zdravljenje z metodami manualne in instrumentalne terapije se vedno opravlja s prisotnostjo strokovnjaka v kliniki Medicofit.

Druga faza rehabilitacije poškodbe, ki vključuje metode kinezioterapije in sicer različne specialne vaje se lahko izvaja ob podpori naših strokovnjakov tudi na daljavo.

V okviru programa Medicofit online izvajamo storitve:

 • Druga faza rehabilitacije poškodbe, kinezioterapija
 • Individualna preventivna vadba
 • Specialna individualna vadba po poškodbah
 • Management kroničnih stanj in obrabe sklepov
 • Telesna priprava športnikov
 • Oblikovanje telesne postave

Pred pričetkom programa Medicofit online opravimo diagnostični pregled vašega telesa in vsaj 1 paket izbrane storitve preden vašo strategijo vadbe ali zdravljenja poškodbe vodimo na daljavo. Ključno je, da dobro poznamo potencialne patologije vašega teleša, delovanje vašega mišično-skeletnega sistema in vaše cilje pred izvajanjem programa Medicofit online.

Naročite se na diagnostični pregled

  Naprej

  Medicofit članki

  Heberdenovi in Bouchardovi vozliči
  Haglundova peta - deformacija na zadnjem delu pete
  Burzitis rame
  Burzitis kolka
  Burzitis v komolcu
  Burzitis - kako prepoznati in obvladovati simptome vnetja burze?
  Bolečina v peti pri hoji - kaj je lahko narobe?
  Bolečina v peti ob strani - kaj je lahko narobe?
  Kaj povzroča bolečine v zadnjem delu pete?

  Vsi članki