Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Ekipa

Člani ekipe Medicofit si delimo naravno strast do stroke rehabilitacije poškodb in fizične priprave telesa.

Vizija naše ekipe

Strokovnjaki klinike Medicofit smo specialisti za individualno prilagajanje terapevtskih protokolov in specializacijo vaj glede na tip poškodbe, vzroke nastanka poškodbe, opravljene kirurške tehnike, fizično pripravljenost pacienta in njegove osebne cilje. Naše poslanstvo je, da vsakega pacienta vodimo od poškodbe do vrhunske fizične forme. Povezujemo zgodnjo rehabilitaciijo s fizično pripravo telesa.
  

Ekipa klinike Medicofit na v vseh oddelkih klinike in na vseh nivojih zdravljenja poškodb zasleduje načeli individualnosti in aktivno usmerjene rehabilitacije. Pri našem delu nas spremljata dve stalnici, inovativnost delovnih procesov v zdravstvu in raziskovanje uspešnih praks fizioterapije. Naša skupna vizija je dvig kakovosti zdravstvenih storitev v Sloveniji.

Naša ekipa

Nejc Šimenko, dipl. kineziolog

Ustanovitelj klinike Medicofit, direktor (CEO), strokovni vodja klinike

 • Poslovodenje
 • Kineziološka diagnostika
 • Ortopedska kineziologija
 • Preventivna kineziologija

Nejc Šimenko je specializiran za iskanje individualnih rešitev na področju rehabilitacije poškodb in telesne priprave po športnih poškodbah.

Izkušnje in izobrazba

Nejc Šimenko je leta 2017 diplomiral na fakulteti za šport iz študijske specializacije kineziologija, 3 leta je deloval kot strokovni vodja kineziološkega oddelka v kliniki Global Sports Clinic, ki se je ukvarjala predvsem z rehabilitacijo poškodb vrhunskih športnikov ter 1 leto kot strokovni svetovalec v kliniki Global Treatment Clinic, ki deluje na področju zdravljenja težjih kroničnih stanj.

Nejc Šimenko je nekdanji vrhunski športnik z olimpijsko normo in državnim rekordom v plavanju v disciplini 200 metrov prsno.

Nejc Šimenko je do danes sodeloval z več kot 800 posamezniki v programih rehabilitacije poškodb in fizičnega treninga po poškodbah.

Nejc je kliniko Medicofit ustanovil leta 2021 v sodelovanju s poslovnim partnerjem Jakom Plantanom. Vizija Nejca ob ustanovitvi klinike Medicofit, ki si jo danes deli 10 članska ekipa je bila pacientom omogočiti večjo učinkovitost zdravljenja poškodb in bolečin gibalnega sistema.

Visoko uspešnost rehabilitacije poškodb klinika Medicofit dosega z dvema principoma delovanja:

 • S sodobno fizioterapijo, ki paciente vodi od akutne faze poškodbe do odlične telesne pripravljenosti,
 • S popolno individualizacijo protokolov terapij in vaj za vsakega pacienta

Sodobna fizioterapija je usmerjena v povrnitev in izboljšanje gibalne funkcije zato ima v praksi višjo uspešnost od konzervativne terapije, ki je v osnovi usmerjena le v odpravljanje simptomov. Aktivna rehabilitacija poškodb, usmerjena v izboljšanje funkcije je temelj vsem strokovnim procesom v kliniki Medicofit.

Medicofit

Nejc je v kliniki Medicofit zadolžen strateški razvoj podjetja, razvoj strokovnih procesov, vodenje strokovnih ekip, s strankami pa deluje v okviru diagnostičnih pregledov in kineziološkega oddelka.

Jaka Plantan

Soustanovitelj klinike Medicofit, direktor (COO), vodja osebja in administracije

 • Poslovodenje
 • Računovodstvo
 • Administracija

Jaka je obiskoval Fakulteto za šport smer kineziologija. Ob zaključku študija leta 2017 se je podal na samostojno poslovno pot in odprl svoj prvi manjši prostor za osebno vadbo v Ljubljani.

Izkušnje in izobrazba

2 leti kasneje je svoje poslovne ambicije nadgradil in postavil večji privatni studio Blackbox specializiran za nadstandardno osebno vadbo rekreativcev in telesno pripravo športnikov. 8 let nastopanja v atletiki na vrhunskem nivoju Jaku daje neprecenljive izkušnje iz sveta športa, prav tako je udeleženec Evropskega klubskega prvenstva. Jaka je 2 leti vodil oddelek za rehabilitacijo pri košarkarski šoli za nadarjene mlade košarkaše Eurostep Sports Academy in v istem obdobju deloval kot vodja kondicijske priprave pri košarkarskem klubu Slovan. Svoje poslovne ambicije in atletsko znanje je Jaka združil pri postavljanju šole teka v centru Fitcity.

Medicofit

V začetku leta 2021 je Jaka realiziral dolgoletno vizijo in skupaj s poslovnim partnerjem Nejcem Šimenkom odprl kliniko za zdravljenje poškodb in telesno pripravo po poškodbah Medicofit, kjer uspešno sledi poslanstvu gradnje poslovnega modela sodobne klinike za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema.

dr. Mitja Benedičič specialist nevrokirurgije

Doc. dr. med., specialist nevrokirurgije, klinike Medicofit

Mitja je specialist nevrokirurgije in se ciljano ukvarja s težavami s hrbtenico, vključno z operativnim zdravljenjem. Mitja je strokovnjak za manj invazivno zdravljenje hrbtenice, kot je rentgensko in ultrazvočno vodeno kirurško zdravljenje hrbtenice v kombinaciji s fizioterapevtsko obravnavo ter radiofrekvenčnimi posegi na hrbteničnih sklepih in medvretenčnih ploščicah. Mitja izvaja tudi subspecialistično zdravljenje kronične bolečine hrbtenice s stimulacijo hrbtenjače.

Medicofit

Mitja v kliniki Medicofit opravlja specialistične medicinske preglede s pacienti, ki imajo težave s hrbtenico. Mitja je vodilni strokovnjak za bolečine hrbtenice v Sloveniji, za paciente klinike Medicofit izvaja tudi kirurško zdravljenje hrbtenice in zmanjševanje bolečin zepiduralno in fasetno blokado.

Marko Stojanovič, dipl. fiziot.

Vodja fizioterapije klinike Medicofit

 • Fizioterapevtska diagnostika
 • Ortopedska fizioterapija
 • Manualna terapija

Marko je diplomiran fizioterapevt in strokovnjak na področju rehabilitacije poškodb. Marko je diplomiral na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, delovne izkušnje nabira od leta 2016, ko je pričel z delom v zasebnem športno-fizioterapevtskem centru.

Izkušnje in izobrazba

Marko je bil 3 leta član strokovne ekipe Global Sports Clinic, kjer je opravljal delo vodje fizioterapevtskega oddelka. Marko je bil strokovni svetovalec klinike za zdravljenje poškodb gibal Global Treatment Clinic. Marko je bil od leta 2020 do 2021 zaposlen v zasebnem fizioterapevtskem centru Physiq.zone. Marko se udeležuje dodatnih izobraževanj pod vodstvom domačih in tujih strokovnjakov s področja fizioterapije, ortopedske medeicine, športne medicine in diagnostike s katerimi nenehno izpopolnjuje in dopolnjuje svoje znanje. Marko je sodeloval že z več kot 500 pacienti z mišično skeletno problematiko. Pri delu vselej vključuje najnovejše izsledke znanosti v kombinaciji s svojimi izkušnjami.

Medicofit

Marko v kliniki Medicofit deluje kot vodja ekipe fizioterapevtov, je specialist za gibalno diagnostiko in zgodnjo rehabilitacijo. Marko s pacienti klinike Medicofit sodeluje v okviru diagnostičnega pregleda in izvedbe zgodnje postoperativne in akutne fizioterapije.

Julija Beltram, dipl. kinez.

 • Administracija
 • Recepcija

Julija je diplomantka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani, kot kineziologinja je strokovne izkušnje pridobivala v različnih športnih centrih. Vodila je programe za zdrav življenjski slog, vadbo za osteoporozo, vadbo za ženske po porodu in osebno vadbo. Julija se je v centru manualnega terapevta Dušana Mesesnela, kjer je opravljala del študijske prakse, spoznala z modelom povezanega pristopa fizioterapije in kineziologije v

Izkušnje in izobrazba

Julija je v sklopu Erasmus+ programa marca 2020 v Valenciji v Španiji pridobila dragocene strokovne izkušnje v kliniki za fizioterapijo Medical Exercise. Julijo trenutno poleg kineziologije zanima tudi področje vodenja procesov administracije in managementa pacientov v zdravstvu. Po njenem mnenju se dober sistem za delo s strankami odraža v boljšem poslovanju podjetja in hitrejšem zdravljenju poškodb. Julija z dobrim in temeljitim poznavanjem kineziologije pripomore k bolj kakovostnemu pretoku informacij med strokovnimi oddelki klinike in pacienti.

Medicofit

Julija skrbi, da boste imeli od prihoda v kliniko do zaključka zdravljenja profesionalno in ažurno obravnavo na oddelku klinike Medicofit za podporo strankam. Julije verjame, da je že ob prvem stiku pacienta s kliniko Medicofit, ki se zgodi na recepciji preko klica ali elektronske pošte, pomembna strokovna točnost informacij.

Matevž Klinc, dipl. fiziot.

Fizioterapevt klinike Medicofit

 • Nevrofizioterapija
 • Fizioterapevtska diagnostika
 • Ortopedska fizioterapija

Specializacija na področju dela

Matevž je diplomirani fizioterapevt Zdravstvene fakultete v Ljubljani. Pod njenim okriljem je nabiral prve izkušnje predvsem v javnem zdravstvenem sistemu. Matevž je vrhunski športnik in eden perspektivnejših igralcev futsala v Sloveniji.

Izkušnje in izobrazba

Matevž se je z vneto željo po strokovni usmeritvi v fizioterapijo s temeljitim in celostnim pristopom k zdravljenju poškodb julija 2021 pridružil ekipi fizioterapevtov klinike Medicofit. Matevžu je kompleksna poškodba gležnja dala oseben vpogled v pot rehabilitacije gibalne poškodbe iz katere črpa konkretne izkušnje pri delu s pacienti.

Medicofit

Matevž se specializira za terapevtsko vadbo v okviru rehabilitacije kroničnih športnih poškodb in rehabilitacije nevroloških stanj gibalnega sistema.

Klara Tomc, dipl. fiziot.

Fizioterapevt klinike Medicofit

 • Ortopedska fizioterapija
 • Fizioterapevtska vadba
 • Instrumentalna fizioterapija

Izkušnje in izobrazba

Svoj prosti čas rada zapolni s številnimi športnimi aktivnostmi, med njih sodijo tudi plezanje, tenis, golf, badminton, plavanje, odbojka in še mnoge druge aktivnosti. Šport in rekreacija jo spremljata že od malega, saj je navdih za šport dobila že v osnovni šoli. Končala je tudi srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani, kar ji je dalo željo po opravljanju zdravstveno usmerjenega poklica. Povezava dveh njenih najljubših področij, dela v zdravstvu in športa, jo je pripeljala na pot fizioterapije, kjer se stalno izobražuje in širi svoje strokovno znanje.

Medicofit

Praksa v sklopu študija URI Soča Artros Reha

Leonora Rexhepi, dipl. fiziot.

Fizioterapevtka klinike Medicofit

 • Ortopedska fizioterapija
 • Instrumentalna terapija
 • Fizioterapija za ženske

Diplomirana fizioterapevtka Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Leonora je specializirana za ortopedsko fizioterapijo in različna področja fizioterapije za ženske.

Izkušnje in izobrazba

Leonora je diplomantka študija fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Svoje izkušnje s področja fizioterapije je pridobivala predvsem v različih zasebnih zavodih za fizioterapijo. Ekipi Medicofit se je pridružila z željo po specializaciji v rehabilitacijo mišično-skeletnih poškodb. Nad fizioterapevtskim poklicem se je navdušila na izmenjavi, ki jo je opravljala na Danskem. Leonora se specializira v manualno terapijo in terapevtsko vadbo.

Pri opravljanju svojega poslanstva Leonora stremi k doseganju najboljših rezultatov rehabilitacije, kar dosega z aktivnim sodelovanjem na strokovnih konferencah, nenehnim izpopolnjevanjem in aktivnim spremljanjem razvoja stroke.

Anja Ruperčič, dipl. fiziot.

Fizioterapevt klinike Medicofit

Anja je diplomirana fizioterapevtka Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Prve, a izredno pomembne izkušnje je nabirala predvsem v javnem zdravstvu. Prosti čas preživlja z aktivnim in športnim življenjem, dejavna je tudi kot prostovoljna gasilka.

Specializacija na podrocju dela

 • ortopedska fizioterapija
 • fizioterapevtska vadba
Po svojih izkušnjah v športu in gasilstvu, pa tudi po svoji lastni poškodbi v preteklosti je razvila veliko zanimanje za pomoč ljudem, predvsem v smeri zdravljenja in rehabilitacije po poškodbah. Želja po znanju in strmenje k pomoči ljudem so glavne stvari, ki so jo privedle do Medicofita.

Medicofit

Anja se specializira v smeri ortopedske fizioterapije v kombinaciji s terapevtsko vadbo. Zaveda se pomena kvalitetne obravnave, zato svoje znanje nadgrajuje na različnih kongresih in izobraževanjih.

Boštjan Gosnik, specialist ortopedske kirurgije

dr. med., specialist ortopedske kirurgije

 • Specialistični medicinski pregledi rame, kolena in kolka
 • Artroskopija kolena
 • Športne poškodbe kolena
 • Kirurško zdravljenje ramena

Boštjan Gosnik je redno zaposlen na Ortopedskem oddelku v Splošni bolnišnici Novo mesto, kjer opravlja specialistične preglede in kirurško zdravljenje kolen, kolkov in ramen. Boštjan se je rodil v Slovenj Gradcu, leta 1984. Boštjan je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. V času študija in specializacije je sodeloval pri raziskovalni dejavnosti v okviru ortopedske kirurgije ter se aktivno udeleževal globalnih strokovnih srečanj in izobraževanj ter obiskoval specialistične tečaje in kurze s področja ortopedije. Boštjan je strokovnjak za rekonstrukcije sprednjih križnih vezi ter poškodbe meniskusov. V Splošni bolnišnici Novo mesto se posveča celostni obravnavi pacientov s patologijami kolenskega, kolčnega in ramenskega sklepa ter nadaljuje z znanstveno - raziskovalnim ter izobraževalnim delom. Boštjan je strokovnjak za moderne kirurške tehnike na področju ramenskega sklepa.

Medicofit

Boštjan v kliniki Medicofit deluje v okviru specialističnih medicinskih pregledov za poškodbe kolena, ramena in kolka. Boštjan je specialist za artroskopije kolena in rame, rekonstrukcije vezi, športne poškodbe kolena, operativno zdravljenje artroze kolka in kolena ter stabilizacijske operacije rame.

Tia Tuma, dipl. kinez.

Kineziologinja klinike Medicofit

 • Preventivna kineziologija
 • Kineziologija za ženske
 • Športna rehabilitacija

Tia Tuma je diplomirana kineziologinja na Fakulteti za šport v Ljubljani. Tia je specialistka za kineziološko rehabilitacijo mišično-skeletnih poškodb.

Izkušnje in izobrazba

Tekom študija je pridobivala številna teoretična in praktična znanja na področju postrehabilitacije, kondicijske priprave športnikov in vadbe začetnikov. To znanje nadgraduje tudi z dodatnimi izobraževanji.Tia Tuma je nekdanja državna in svetovna prvakinja v hip hop članskih formacijah. Tam se je tudi prvič srečala s kondicijskimi treningi in pogostimi poškodbami plesalcev, kar je pomembno vplivalo na njeno odločitev študija kineziologije na Fakulteti za šport. Znanje, ki ga je pridobila tekom študija in plesne kariere uspešno prenaša v kliniko Medicofit, kateri se je pridružila aprila 2022.

Nejc Grdadolnik, Dipl. fiziot.

Fizioterapevt klinike Medicofit

 • Specialist ortopedske fizioterapije
 • Specialist za kronična poškodbe

Nejc je diplomirani fizioterapevt Zdravstvene fakultete v Ljubljani. Svoje znanje izpopolnjeval v širokem spektru praktičnega usposabljanja pod okriljem Ljubljanske univerze. Nejc je vsestranski rekreativec ki mu izzivi, naj bodo na delovnem mestu ali v športu, niso tuji. 

Izkušnje in izobrazba

Nejc se je z vneto željo po strokovnem sodelovanju v uspešnem timu fizioterapevtov in kineziologov pridružil ekipi Medicofit, kjer močno prispeva s svojo energijo, izkušnjami s poškodbo ramena, gležnja in ledvene hrbtenice ter strokovnim znanjem ortopedskih patologij.

Medicofit

Rehabilitacija mnogih poškodb mu je dala na lastni koži globok vpogled v strokovno rehabilitacijo gibalnih poškodb zaradi katerih je tudi opustil svojo profesionalno športno kariero in se odločil, da prepreči drugim enako izlušnjo. 

Sergeja Gubanc, dipl. kinez.

Recepcija Medicofit

 • Recepcija

Sergeja je študentka 3. letnika kineziologije na Fakulteti za šport, kjer letošnje leto zaključuje dodiplomski študij. V nadaljevanju želi opraviti še magistrski študij v tej smeri. Študijsko prakso opravlja v fizioterapevtski kliniki, kjer pod nadzorom vodje fizioterapije izvaja individualizirano vadbo s strankami po poškodbah. Sodeluje tudi pri vodenih vadbah starejših. Zelo jo zanima rehabilitacijski del kineziologije v povezavi s fizioterapijo in osebna preventivna vadba. Tekom svoje mladosti je preizkusila veliko športov, od plavanja do boksa, zato ima izkušnje in poznavanje veliko različnih gibalnih vzorcev določenih športov. Zanima jo tudi področje zdrave prehrane v povezavi s telesno aktivnostjo, ki skupaj vodita do zdravega načina življenja in dobrega počutja.

Medicofit

Veseli jo delo z ljudmi, na tem področju se želi še izpopolniti in ljudem pomagati doseči kvalitetnejši življenjski slog.

Timon Povše Tašić, študent fizioterapije

Študent Medicofit

 • Štipendist klinike Medicofit
 • Bodoči specialist ortopedske fizioterapije v kliniki Medicofit

Izkušnje in izobrazba

Timon je študent drugega letnika fizioterapije (na Alma Mater Europaea). Zasebno je ljubitelj kitare, kot športnik pa zagovarja ''mehko pot'' oziroma se že od otroštva ukvarja z judom in ima črni mojstrski pas I. DAN. Vseskozi ga je zanimalo delovanje človeškega telesa in preseganje lastnih meja, ki si jih zastavlja športnik. Končal je I. gimnazijo v Celju in govori več tujih jezikov, med drugim španščino, ruščino, angleščino, srbščino in latinščino, ki se jo je učil na srednji šoli. Izkušnje pri praktičnem delu pridobiva v kliniki Medicofit. Svoje znanje in veščine bo v prihodnosti izpopolnjeval tudi v tujini. Tako bo v letu 2023 dodatne kompetence pridobival tudi na španski univerzi za športno fizioterapijo EUSES v Barceloni.

Medicofit

Timon se v prvi fazi želi usmeriti predvsem v športno in ortopedsko fizioterapijo in ob tem pridobivati raznovrstna znanja na področju medicine. Timon je štipendist klinike Medicofit in bodoči specialisti ortopedske fizioterapije v okviru medicinske klinike Medicofit.

Miha Šart, dipl. Fizioterapevt

Skrbnik digitalne strokovne vsebine (Content manager)


Izkušnje in izobrazba

Miha je diplomirani fizioterapevt, ki je zaključil šolanje na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika. Imel je priložnost učenja in predaje znanja svetovno priznanih predavateljev iz Nizozemske, Belgije in Švice. Tekom študija si je pridobival izkušnje na področju fizioterapije v zdravstvenih ustanovah po celi Sloveniji. Za študij fizioterapije se je odločil zaradi življenjske misije odkrivanja kompleksnosti človeškega telesa, njegovega delovanja in zdravljenja. Med študijem je odkril svojo ljubezen do znanstvenih študij, ki so ga vodile na pot pisanja oziroma ustvarjanja strokovne vsebine s področja fizioterapije.

Medicofit

Miha se je pridružil ekipi MedicoFit zaradi vizije branda in modernejšega pristopa izvajanja fizioterapije. Srčno verjame v potrebo po sodobnejšemu pristopu fizioterapije v Sloveniji in njegova naloga je, da preko vrhunske strokovne digitalne vsebine poskrbi, da širša laična publika slikovito razume področje poškodb in bolečin mišično-skeletnega izvora ter pridobi vpogled v sodobno fizioterapevtsko zdravljenje le teh.

Gašper Gričar, dip. športnega treniranja

Kineziolog klinike Medicofit

 • Kineziološka rehabilitacija
 • Telesna priprava po poškodbi
 • Športna kineziologija

Izkušnje in izobrazba

Gašper Gričar je diplomant športnega treniranja Fakultete za šport v Ljubljani. Trenutno zaključuje magistrski študij kinezioterapije na Fakulteti za šport. Gašper se je že od mladih let ukvarjal s številnimi športnimi aktivnostmi. V srednji šoli je vodil treninge karateja in z zanimanjem preučeval telesno vadbo, kar ga je pripeljalo do študija športnega treniranja, kjer je tudi delal kot kondicijski trener. Gašper se je tekom svojega športnega udejstvovanja in dela kot trener, srečal s številnimi poškodbami, zato je želel izboljšati znanje za preventivno vadbo ter pozno rehabilitacijo in je študijsko pot nadaljeval na magistrskem programu kinezioterapije. Med podiplomskim študijem je delal kot osebni trener, kondicijski trener, učitelj plavanja in na področju preventivne vadbe ter postrehabilitacije. Svoje znanje redno nadgrajuje z udeleževanjem na različnih seminarjih in izobraževanjih.

Medicofit

Vso pridobljeno znanje Gašper redno uporablja pri svojem delu v kliniki Medicofit, kateri se je pridružil novembra 2022.

Urh Zupančič, dipl. Fizioterapevt

Fizioterapevt klinike Medicofit

 • Ortopedska fizioterapija
 • Športna fizioterapija
 • Postoperativna fizioterapija

Izkušnje in izobrazba

Urh je diplomirani fizioterapevt visokošolske ustanove Alma Mater Europaea. Prve izkušnje v kliničnem okolju je nabiral v sklopu kliničnega usposabljanja na fakulteti. Do 19. leta je resno treniral nogomet s katerim je moral prenehati zaradi zdravstvenih težav. Kot fizioterapevt deluje tudi v Nogometnem klubu Bravo in z mlajšimi košarkarskimi reprezentancami Slovenije.

Medicofit

Z željo po izvajanju sodobne fizioterapevtske obravnave se je septembra 2022 pridružil ekipi Medicofit kjer deluje kot fizioterapevt. Specializira se zlasti za manualno terapijo, terapevtsko vadbo in rehabilitacijo športnih poškodb. Zaradi želje po izvajanju visoko strokovne fizioterapevtske obravnave se Urh nenehno izobražuje, tako s podiplomskim študijem kot prebiranjem strokovne fizioterapevtske literature.

Janja Kepec, dip. Kineziologinja

Kineziologinja klinike Medicofit

 • Ortopedska kineziologija
 • Rehabilitacija starejših
 • Kineziološka rehabilitacija

Izkušnje in izobrazba

Janja je diplomirana delovna terapevtka Zdravstvene fakultete v Ljubljani in magistrica kineziologije Fakultete za šport. Izkušnje je pridobila na področju zdravstva z delom v različnih institucijah kot je URI Soča in Thermana Laško ter kot kineziologinja v različnih fitnes centrih po Sloveniji. Pridobljena teoretična znanja nadgrajuje s praktičnimi izkušnjami pri delu z ljudmi različnih starosti, največ izkušenj pa ima na področju dela s starostniki. Že od nekdaj jo zanima delovanje človeškega telesa in raziskovanje različnih načinov kako pomagati ljudem pri dosegi njihovih ciljev in poskrbeti za kvalitetno življenje vsakega posameznika.

Medicofit

Janja pri svojem delu združuje znanja delovne terapije in kineziologije. Verjame v celostno in kvalitetno obravnavno pacientov ter svoje znanje uspešno nadgrajuje in prenaša v kliniko Medicofit.

Lea Muhič

Recepcija Medicofit

 • Zdravstvena administracija
 • Management recepcije
 • Koordinacija strokovnih oddelkov

Izkušnje in izobrazba

Trenutno obiskuje izredni študij ekonomije, v prihodnosti pa si želi opraviti še magistrski študij managementa. Med študijem je pridobila že kopico teoretičnega znanja, ki ga zdaj uporablja tudi v praksi. Svoj prosti čas rada preživi v naravi ali pa ga zapolni z različnimi športnimi aktivnostmi.

Medicofit

Pot jo je pripeljala do klinike Medicofit zaradi sočastne ljubezni do ekonomije in športa. Rada dela z ljudmi, zato se je odločila za delo na recepciji klinike Medicofit. S svojo dobro voljo in pozitivno naravnanostjo si želi popestriti in polepšati izkušnjo vsem pacientom, s katerimi se bo srečala na recepciji klinike Medicofit.

Tita Šavija

Recepcija Medicofit

 • Zdravstvena administracija
 • Management recepcije
 • Koordinacija strokovnih oddelkov

Izkušnje in izobrazba

Tita se pridružuje ekipi recepcije in administracije, kjer bo skrbela za zdravstveno administracijo in sodelovala pri managementu recepcije. S svojim pozitivnim pristopom soustvarja pozitivno izkušnjo pacientov.

Medicofit

Tita želi v prihodnjem letu nadaljevati s študijem, do takrat si bo pridobila obilico izkušenj med delom v kliniki Medicofit, zato se veseli dela z vsemi ljudmi, ki nas obiščejo.

Luka Torić, dipl. fiziot

Fizioterapev klinike Medicofit

 • Manualna terapija
 • Športna fizioterapija
 • Ortopedska fizioterapija

Izkušnje in izobrazba

Luka je motivirani diplomirani fizioterapevt, ki vedno stremi k izboljšanju. Prosti čas nameni predvsem športu, ki ga spremlja že celo življenje in preko katerega je spoznal fizioterapijo. Šolanje je opravljal na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika, kjer se je poleg osnovnih fizioterapevtskih tehnik in terapij naučil veliko od svetovno znanih predavateljev o ortopedski manualni medicini ter o miofascialnih prožilnih točkah. Tekom študija je kot študent delal v nogometnem klubu Rudar, kjer je dobil vpogled v športne poškodbe in rehabilitacijo le- teh. Pripravništvo je opravljal na Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo v UKC Ljubljana, kjer je dobil veliko izkušenj. Po končanem pripravništvu je začel sodelovati s člansko selekcijo nogometnega kluba Brinje.

Medicofit

S kliniko Medicofit je začel sodelovati, saj podpira njihovo vizijo in stremi k zagotovitvi celostne in optimalne rehabilitacije vsakega posameznika.

Tessa Prihoda

Recepcija klinike Medicofit

 • Zdravstvena administracija
 • Management recepcije
 • Koordinacija strokovnih oddelkov

Izkušnje in izobrazba

Tessa je študentka dodiplomskega programa psihologije in si v bodoče si želi nadaljevati še z magisterijem. V preteklosti je več let trenirala ritmično gimnastiko in se tudi sama soočila z kar nekaj poškodbami, zato se dobro zaveda kako pomembna je kakovostna fizioterapija.

Medicofit

Kliniki Medicofit se je pridružila, ker rada dela z ljudmi in bi si rada pridobila nove izkušnje na tem področju.

Instagram

@medicofit_klinika

Medicofit članki

Bolečine v kolenu - možni vzroki in zdravljenje
Celostno zdravljenje plantarnega fasciitisa in ploskega stopala
Sodobna fizioterapija po operaciji kile
Travmatske poškodbe stopala
Zdravljenje diastaze rektusov
Ganglion – vse kar morate vedeti!
Spoznajte diamagnetno terapijo
Bolečine v rami - Vzroki, simptomi & zdravljenje
Išias v nosečnosti

Vsi članki