Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Ekipa

Člani ekipe Medicofit si delimo naravno strast do stroke rehabilitacije poškodb in fizične priprave telesa.

Vizija naše ekipe

Strokovnjaki klinike Medicofit smo specialisti za individualno prilagajanje terapevtskih protokolov in specializacijo vaj glede na tip poškodbe, vzroke nastanka poškodbe, opravljene kirurške tehnike, fizično pripravljenost pacienta in njegove osebne cilje. Naše poslanstvo je, da vsakega pacienta vodimo od poškodbe do vrhunske fizične forme. Povezujemo zgodnjo rehabilitaciijo s fizično pripravo telesa.
  

Ekipa klinike Medicofit na v vseh oddelkih klinike in na vseh nivojih zdravljenja poškodb zasleduje načeli individualnosti in aktivno usmerjene rehabilitacije. Pri našem delu nas spremljata dve stalnici, inovativnost delovnih procesov v zdravstvu in raziskovanje uspešnih praks fizioterapije. Naša skupna vizija je dvig kakovosti zdravstvenih storitev v Sloveniji.

Naročite se na diagnostični pregled

  Izberite želeno storitev

  Področje bolečine ali poškodbe:

  Prihajam po operativnem posegu

  Dodatne informacije (simptomi / poškodbe...)

  Naša ekipa

  Nejc Šimenko, dipl. kineziolog

  Ustanovitelj klinike Medicofit, direktor (CEO), strokovni vodja klinike

  • Poslovodenje
  • Kineziološka diagnostika
  • Ortopedska kineziologija
  • Preventivna kineziologija

  Nejc Šimenko je specializiran za iskanje individualnih rešitev na področju rehabilitacije poškodb in telesne priprave po športnih poškodbah.

  Izkušnje in izobrazba

  Nejc Šimenko je leta 2017 diplomiral na fakulteti za šport iz študijske specializacije kineziologija, 3 leta je deloval kot strokovni vodja kineziološkega oddelka v kliniki Global Sports Clinic, ki se je ukvarjala predvsem z rehabilitacijo poškodb vrhunskih športnikov ter 1 leto kot strokovni svetovalec v kliniki Global Treatment Clinic, ki deluje na področju zdravljenja težjih kroničnih stanj.

  Nejc Šimenko je nekdanji vrhunski športnik z olimpijsko normo in državnim rekordom v plavanju v disciplini 200 metrov prsno.

  Nejc Šimenko je do danes sodeloval z več kot 800 posamezniki v programih rehabilitacije poškodb in fizičnega treninga po poškodbah.

  Nejc je kliniko Medicofit ustanovil leta 2021 v sodelovanju s poslovnim partnerjem Jakom Plantanom. Vizija Nejca ob ustanovitvi klinike Medicofit, ki si jo danes deli 10 članska ekipa je bila pacientom omogočiti večjo učinkovitost zdravljenja poškodb in bolečin gibalnega sistema.

  Visoko uspešnost rehabilitacije poškodb klinika Medicofit dosega z dvema principoma delovanja:

  • S sodobno fizioterapijo, ki paciente vodi od akutne faze poškodbe do odlične telesne pripravljenosti,
  • S popolno individualizacijo protokolov terapij in vaj za vsakega pacienta

  Sodobna fizioterapija je usmerjena v povrnitev in izboljšanje gibalne funkcije zato ima v praksi višjo uspešnost od konzervativne terapije, ki je v osnovi usmerjena le v odpravljanje simptomov. Aktivna rehabilitacija poškodb, usmerjena v izboljšanje funkcije je temelj vsem strokovnim procesom v kliniki Medicofit.

  Medicofit

  Nejc je v kliniki Medicofit zadolžen strateški razvoj podjetja, razvoj strokovnih procesov, vodenje strokovnih ekip, s strankami pa deluje v okviru diagnostičnih pregledov in kineziološkega oddelka.

  Jaka Plantan

  Soustanovitelj klinike Medicofit, direktor (COO), vodja osebja in administracije

  • Poslovodenje
  • Računovodstvo
  • Administracija

  Jaka je obiskoval Fakulteto za šport smer kineziologija. Ob zaključku študija leta 2017 se je podal na samostojno poslovno pot in odprl svoj prvi manjši prostor za osebno vadbo v Ljubljani.

  Izkušnje in izobrazba

  2 leti kasneje je svoje poslovne ambicije nadgradil in postavil večji privatni studio Blackbox specializiran za nadstandardno osebno vadbo rekreativcev in telesno pripravo športnikov. 8 let nastopanja v atletiki na vrhunskem nivoju Jaku daje neprecenljive izkušnje iz sveta športa, prav tako je udeleženec Evropskega klubskega prvenstva. Jaka je 2 leti vodil oddelek za rehabilitacijo pri košarkarski šoli za nadarjene mlade košarkaše Eurostep Sports Academy in v istem obdobju deloval kot vodja kondicijske priprave pri košarkarskem klubu Slovan. Svoje poslovne ambicije in atletsko znanje je Jaka združil pri postavljanju šole teka v centru Fitcity.

  Medicofit

  V začetku leta 2021 je Jaka realiziral dolgoletno vizijo in skupaj s poslovnim partnerjem Nejcem Šimenkom odprl kliniko za zdravljenje poškodb in telesno pripravo po poškodbah Medicofit, kjer uspešno sledi poslanstvu gradnje poslovnega modela sodobne klinike za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema.

  dr. Mitja Benedičič specialist nevrokirurgije

  Doc. dr. med., specialist nevrokirurgije, klinike Medicofit

  Mitja je specialist nevrokirurgije in se ciljano ukvarja s težavami s hrbtenico, vključno z operativnim zdravljenjem. Mitja je strokovnjak za manj invazivno zdravljenje hrbtenice, kot je rentgensko in ultrazvočno vodeno kirurško zdravljenje hrbtenice v kombinaciji s fizioterapevtsko obravnavo ter radiofrekvenčnimi posegi na hrbteničnih sklepih in medvretenčnih ploščicah. Mitja izvaja tudi subspecialistično zdravljenje kronične bolečine hrbtenice s stimulacijo hrbtenjače.

  Medicofit

  Mitja v kliniki Medicofit opravlja specialistične medicinske preglede s pacienti, ki imajo težave s hrbtenico. Mitja je vodilni strokovnjak za bolečine hrbtenice v Sloveniji, za paciente klinike Medicofit izvaja tudi kirurško zdravljenje hrbtenice in zmanjševanje bolečin zepiduralno in fasetno blokado.

  Marko Stojanovič, dipl. fiziot.

  Vodja fizioterapije klinike Medicofit

  • Fizioterapevtska diagnostika
  • Ortopedska fizioterapija
  • Manualna terapija

  Marko je diplomiran fizioterapevt in strokovnjak na področju rehabilitacije poškodb. Marko je diplomiral na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, delovne izkušnje nabira od leta 2016, ko je pričel z delom v zasebnem športno-fizioterapevtskem centru.

  Izkušnje in izobrazba

  Marko je bil 3 leta član strokovne ekipe Global Sports Clinic, kjer je opravljal delo vodje fizioterapevtskega oddelka. Marko je bil strokovni svetovalec klinike za zdravljenje poškodb gibal Global Treatment Clinic. Marko je bil od leta 2020 do 2021 zaposlen v zasebnem fizioterapevtskem centru Physiq.zone. Marko se udeležuje dodatnih izobraževanj pod vodstvom domačih in tujih strokovnjakov s področja fizioterapije, ortopedske medeicine, športne medicine in diagnostike s katerimi nenehno izpopolnjuje in dopolnjuje svoje znanje. Marko je sodeloval že z več kot 500 pacienti z mišično skeletno problematiko. Pri delu vselej vključuje najnovejše izsledke znanosti v kombinaciji s svojimi izkušnjami.

  Medicofit

  Marko v kliniki Medicofit deluje kot vodja ekipe fizioterapevtov, je specialist za gibalno diagnostiko in zgodnjo rehabilitacijo. Marko s pacienti klinike Medicofit sodeluje v okviru diagnostičnega pregleda in izvedbe zgodnje postoperativne in akutne fizioterapije.

  Zoran Žlof, dipl. kinez.

  Kineziolog klinike Medicofit

  • Zgodnja kineziološka rehabilitacija
  • Športna kineziologija

  Zoran ima bogate izkušnje v rehabilitaciji in kondicijski pripravi ter v osebnem trenerstvu. Tekom študija je delal v kineziološkem centru Black Box in v fizioterapetski kliniki Vitare, kjer je že zgodaj pridobil dragocene praktične izkušnje s področja sekundardne rehabilitacije poškodb in preventivne vadbe.

  Izkušnje in izobrazba

  Zoran je diplomirani kineziolog s Fakultete za šport v Ljubljani. Na Fakulteti za šport trenutno zaključuje magistrski študij s področja kinezioterapije. Pri kondicijski pripravi je Zoran sodeloval s športniki iz različnih disciplin, kot so nogomet, košarka, atletika, jiu jitsu, mešane borilne veščine itd. Kot bivšemu tekmovalcu v karateju, kjer je nosilec več medalj z državnih prvenstev v mladinskih kategorijah, mu je iz prve roke znan tako tekmovalni šport kot rekreativna vadba. Zoran pravi, da mu pri v svojem poklicu kineziologa največ pomeni podpora, ki jo lahko nudi ljudem za doseganje in vzdrževanje brezskrbnega življenja brez bolečin.

  Medicofit

  Zoran je specialist za telesno pripravo po poškodbah in adaptacijo treninga kroničnim stanjem, v okviru klinike Medicofit deluje kot vodja kineziološke faze rehabilitacije športnikov.

  Julija Beltram, dipl. kinez.

  • Administracija
  • Recepcija

  Julija je diplomantka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani, kot kineziologinja je strokovne izkušnje pridobivala v različnih športnih centrih. Vodila je programe za zdrav življenjski slog, vadbo za osteoporozo, vadbo za ženske po porodu in osebno vadbo. Julija se je v centru manualnega terapevta Dušana Mesesnela, kjer je opravljala del študijske prakse, spoznala z modelom povezanega pristopa fizioterapije in kineziologije v

  Izkušnje in izobrazba

  Julija je v sklopu Erasmus+ programa marca 2020 v Valenciji v Španiji pridobila dragocene strokovne izkušnje v kliniki za fizioterapijo Medical Exercise. Julijo trenutno poleg kineziologije zanima tudi področje vodenja procesov administracije in managementa pacientov v zdravstvu. Po njenem mnenju se dober sistem za delo s strankami odraža v boljšem poslovanju podjetja in hitrejšem zdravljenju poškodb. Julija z dobrim in temeljitim poznavanjem kineziologije pripomore k bolj kakovostnemu pretoku informacij med strokovnimi oddelki klinike in pacienti.

  Medicofit

  Julija skrbi, da boste imeli od prihoda v kliniko do zaključka zdravljenja profesionalno in ažurno obravnavo na oddelku klinike Medicofit za podporo strankam. Julije verjame, da je že ob prvem stiku pacienta s kliniko Medicofit, ki se zgodi na recepciji preko klica ali elektronske pošte, pomembna strokovna točnost informacij.

  Matevž Klinc, dipl. fiziot.

  Fizioterapevt klinike Medicofit

  • Nevrofizioterapija
  • Fizioterapevtska diagnostika
  • Ortopedska fizioterapija

  Specializacija na področju dela

  Matevž je diplomirani fizioterapevt Zdravstvene fakultete v Ljubljani. Pod njenim okriljem je nabiral prve izkušnje predvsem v javnem zdravstvenem sistemu. Matevž je vrhunski športnik in eden perspektivnejših igralcev futsala v Sloveniji.

  Izkušnje in izobrazba

  Matevž se je z vneto željo po strokovni usmeritvi v fizioterapijo s temeljitim in celostnim pristopom k zdravljenju poškodb julija 2021 pridružil ekipi fizioterapevtov klinike Medicofit. Matevžu je kompleksna poškodba gležnja dala oseben vpogled v pot rehabilitacije gibalne poškodbe iz katere črpa konkretne izkušnje pri delu s pacienti.

  Medicofit

  Matevž se specializira za terapevtsko vadbo v okviru rehabilitacije kroničnih športnih poškodb in rehabilitacije nevroloških stanj gibalnega sistema.

  Klara Tomc, dipl. fiziot.

  Fizioterapevt klinike Medicofit

  • Ortopedska fizioterapija
  • Fizioterapevtska vadba
  • Instrumentalna fizioterapija

  Izkušnje in izobrazba

  Svoj prosti čas rada zapolni s številnimi športnimi aktivnostmi, med njih sodijo tudi plezanje, tenis, golf, badminton, plavanje, odbojka in še mnoge druge aktivnosti. Šport in rekreacija jo spremljata že od malega, saj je navdih za šport dobila že v osnovni šoli. Končala je tudi srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani, kar ji je dalo željo po opravljanju zdravstveno usmerjenega poklica. Povezava dveh njenih najljubših področij, dela v zdravstvu in športa, jo je pripeljala na pot fizioterapije, kjer se stalno izobražuje in širi svoje strokovno znanje.

  Medicofit

  Praksa v sklopu študija URI Soča Artros Reha

  Leonora Rexhepi, dipl. fiziot.

  Fizioterapevtka klinike Medicofit

  • Ortopedska fizioterapija
  • Instrumentalna terapija
  • Fizioterapija za ženske

  Diplomirana fizioterapevtka Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Leonora je specializirana za ortopedsko fizioterapijo in različna področja fizioterapije za ženske.

  Izkušnje in izobrazba

  Leonora je diplomantka študija fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Svoje izkušnje s področja fizioterapije je pridobivala predvsem v različih zasebnih zavodih za fizioterapijo. Ekipi Medicofit se je pridružila z željo po specializaciji v rehabilitacijo mišično-skeletnih poškodb. Nad fizioterapevtskim poklicem se je navdušila na izmenjavi, ki jo je opravljala na Danskem. Leonora se specializira v manualno terapijo in terapevtsko vadbo.

  Pri opravljanju svojega poslanstva Leonora stremi k doseganju najboljših rezultatov rehabilitacije, kar dosega z aktivnim sodelovanjem na strokovnih konferencah, nenehnim izpopolnjevanjem in aktivnim spremljanjem razvoja stroke.

  Anja Ruperčič, dipl. fiziot.

  Fizioterapevt klinike Medicofit

  Anja je diplomirana fizioterapevtka Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Prve, a izredno pomembne izkušnje je nabirala predvsem v javnem zdravstvu. Prosti čas preživlja z aktivnim in športnim življenjem, dejavna je tudi kot prostovoljna gasilka.

  Specializacija na podrocju dela

  • ortopedska fizioterapija
  • fizioterapevtska vadba
  Po svojih izkušnjah v športu in gasilstvu, pa tudi po svoji lastni poškodbi v preteklosti je razvila veliko zanimanje za pomoč ljudem, predvsem v smeri zdravljenja in rehabilitacije po poškodbah. Želja po znanju in strmenje k pomoči ljudem so glavne stvari, ki so jo privedle do Medicofita.

  Medicofit

  Anja se specializira v smeri ortopedske fizioterapije v kombinaciji s terapevtsko vadbo. Zaveda se pomena kvalitetne obravnave, zato svoje znanje nadgrajuje na različnih kongresih in izobraževanjih.

  Boštjan Gosnik, specialist ortopedske kirurgije

  dr. med., specialist ortopedske kirurgije

  • Specialistični medicinski pregledi rame, kolena in kolka
  • Artroskopija kolena
  • Športne poškodbe kolena
  • Kirurško zdravljenje ramena

  Boštjan Gosnik je redno zaposlen na Ortopedskem oddelku v Splošni bolnišnici Novo mesto, kjer opravlja specialistične preglede in kirurško zdravljenje kolen, kolkov in ramen. Boštjan se je rodil v Slovenj Gradcu, leta 1984. Boštjan je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. V času študija in specializacije je sodeloval pri raziskovalni dejavnosti v okviru ortopedske kirurgije ter se aktivno udeleževal globalnih strokovnih srečanj in izobraževanj ter obiskoval specialistične tečaje in kurze s področja ortopedije. Boštjan je strokovnjak za rekonstrukcije sprednjih križnih vezi ter poškodbe meniskusov. V Splošni bolnišnici Novo mesto se posveča celostni obravnavi pacientov s patologijami kolenskega, kolčnega in ramenskega sklepa ter nadaljuje z znanstveno - raziskovalnim ter izobraževalnim delom. Boštjan je strokovnjak za moderne kirurške tehnike na področju ramenskega sklepa.

  Medicofit

  Boštjan v kliniki Medicofit deluje v okviru specialističnih medicinskih pregledov za poškodbe kolena, ramena in kolka. Boštjan je specialist za artroskopije kolena in rame, rekonstrukcije vezi, športne poškodbe kolena, operativno zdravljenje artroze kolka in kolena ter stabilizacijske operacije rame.

  Tia Tuma, dipl. kinez.

  Kineziologinja klinike Medicofit

  • Preventivna kineziologija
  • Kineziologija za ženske
  • Športna rehabilitacija

  Tia Tuma je diplomirana kineziologinja na Fakulteti za šport v Ljubljani. Tia je specialistka za kineziološko rehabilitacijo mišično-skeletnih poškodb.

  Izkušnje in izobrazba

  Tekom študija je pridobivala številna teoretična in praktična znanja na področju postrehabilitacije, kondicijske priprave športnikov in vadbe začetnikov. To znanje nadgraduje tudi z dodatnimi izobraževanji.Tia Tuma je nekdanja državna in svetovna prvakinja v hip hop članskih formacijah. Tam se je tudi prvič srečala s kondicijskimi treningi in pogostimi poškodbami plesalcev, kar je pomembno vplivalo na njeno odločitev študija kineziologije na Fakulteti za šport. Znanje, ki ga je pridobila tekom študija in plesne kariere uspešno prenaša v kliniko Medicofit, kateri se je pridružila aprila 2022.

  Neja Hrastar, dipl. kinez.

  Kineziologinja klinike Medicofit

  • Preventivna kineziologija
  • Kineziološka rehabilitacija

  Neja v letošnjem letu zaključuje dodiplomski študij aplikativne kineziologije na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli.

  Izkušnje in izobrazba

  Neja je zaključila umetniško gimnazijo v smeri balet in se v daljšem obdobju kot balerina spoznala s številnimi tehnikami kondicijske priprave in preventivne vadbe plesalcev ter se skozi lasten poškodbe seznanila z rehabilitacijskimi tehnikami. Slednje je imelo velik vpliv na njeno izbiro za študij kineziologije. Delavne izkušnje s področja vadbe je nabirala kot študent pri delu vaditeljice vodne aerobike v termah Ptuj kasneje pa je znanje izpopolnjevala v okviru študijske prakse v boksarskem gym-u Dejana Zavca,  kjer je delovala na področju rekreativne vadbe ter v okviru raziskovalnih projektov Univerze na Primorskem.  Dragoceno znanje je pridobila na študijski izmenjavi na Češkem leta 2021, kjer se je med drugim izobraževala v smeri vadbe za starejše ter body and mind tehnik. Neja se še naprej dodatno izobražuje preko raznih seminarjev trenutno na področju vadbe nosečnic in poporodne vadbe ter je tudi certificirana inštruktorica joge za otroke. 

  Nejc Grdadolnik, Dipl. fiziot.

  Fizioterapevt klinike Medicofit

  • Specialist ortopedske fizioterapije
  • Specialist za kronična poškodbe

  Nejc je diplomirani fizioterapevt Zdravstvene fakultete v Ljubljani. Svoje znanje izpopolnjeval v širokem spektru praktičnega usposabljanja pod okriljem Ljubljanske univerze. Nejc je vsestranski rekreativec ki mu izzivi, naj bodo na delovnem mestu ali v športu, niso tuji. 

  Izkušnje in izobrazba

  Nejc se je z vneto željo po strokovnem sodelovanju v uspešnem timu fizioterapevtov in kineziologov pridružil ekipi Medicofit, kjer močno prispeva s svojo energijo, izkušnjami s poškodbo ramena, gležnja in ledvene hrbtenice ter strokovnim znanjem ortopedskih patologij.

  Medicofit

  Rehabilitacija mnogih poškodb mu je dala na lastni koži globok vpogled v strokovno rehabilitacijo gibalnih poškodb zaradi katerih je tudi opustil svojo profesionalno športno kariero in se odločil, da prepreči drugim enako izlušnjo. 

  Sergeja Gubanc, dipl. kinez.

  Recepcija Medicofit

  • Recepcija

  Sergeja je študentka 3. letnika kineziologije na Fakulteti za šport, kjer letošnje leto zaključuje dodiplomski študij. V nadaljevanju želi opraviti še magistrski študij v tej smeri. Študijsko prakso opravlja v fizioterapevtski kliniki, kjer pod nadzorom vodje fizioterapije izvaja individualizirano vadbo s strankami po poškodbah. Sodeluje tudi pri vodenih vadbah starejših. Zelo jo zanima rehabilitacijski del kineziologije v povezavi s fizioterapijo in osebna preventivna vadba. Tekom svoje mladosti je preizkusila veliko športov, od plavanja do boksa, zato ima izkušnje in poznavanje veliko različnih gibalnih vzorcev določenih športov. Zanima jo tudi področje zdrave prehrane v povezavi s telesno aktivnostjo, ki skupaj vodita do zdravega načina življenja in dobrega počutja.

  Medicofit

  Veseli jo delo z ljudmi, na tem področju se želi še izpopolniti in ljudem pomagati doseči kvalitetnejši življenjski slog.

  Ela Tekavec, dipl. fizioterapevtka

  Recepcija Medicofit

  • administracija
  Ela je študentka dodiplomskega študija fizioterapije na Zdravstveni fakulteti.

  Izkušnje in izobrazba

  Ela zaključuje dodiplomski študij fizioterapije na Zdravstveni fakulteti. Preko magistrskega študija in dodatnih usposabljanj želi znanje s področja fizioterapije še izpopolniti in v prihodnosti začeti nabirati izkušnje prav v kliniki Medicofit. Delo z ljudmi, je področje na katerem pridobiva izkušnje že od srednješolskih let. Komunikacija je za njo ključni dejavnik rehabilitacije, zato je mnenja, da dober pretok informacij, naredi zdravljenje uspesno.

  Medicofit

  Ela želi, s svojo pozitivno energijo, narediti vašo izkušnjo v kliniki Medicofit čim prijetnejšo. Njene izkušnje s področja fizioterapije pa ji pomagajo da je komunikacija z vami strokovno podprta.

  Timon Povše Tašić, študent fizioterapije

  Študent Medicofit

  • Štipendist klinike Medicofit
  • Bodoči specialist ortopedske fizioterapije v kliniki Medicofit

  Izkušnje in izobrazba

  Timon je študent drugega letnika fizioterapije (na Alma Mater Europaea). Zasebno je ljubitelj kitare, kot športnik pa zagovarja ''mehko pot'' oziroma se že od otroštva ukvarja z judom in ima črni mojstrski pas I. DAN. Vseskozi ga je zanimalo delovanje človeškega telesa in preseganje lastnih meja, ki si jih zastavlja športnik. Končal je I. gimnazijo v Celju in govori več tujih jezikov, med drugim španščino, ruščino, angleščino, srbščino in latinščino, ki se jo je učil na srednji šoli. Izkušnje pri praktičnem delu pridobiva v kliniki Medicofit. Svoje znanje in veščine bo v prihodnosti izpopolnjeval tudi v tujini. Tako bo v letu 2023 dodatne kompetence pridobival tudi na španski univerzi za športno fizioterapijo EUSES v Barceloni.

  Medicofit

  Timon se v prvi fazi želi usmeriti predvsem v športno in ortopedsko fizioterapijo in ob tem pridobivati raznovrstna znanja na področju medicine. Timon je štipendist klinike Medicofit in bodoči specialisti ortopedske fizioterapije v okviru medicinske klinike Medicofit.

  Vito Veselinović

  Marketing specialist klinike Medicofit


  Izkušnje in izobrazba

  Vito Veselinović je imel v času študija vizualnih umetnosti na Akademiji AVA svoja dela razstavljena v galerijah, vključno s SEM in Galerijo Equrna. Po študiju pa je v 10 letni profesionalni karieri delal že za številna globalna podjetja, med drugim je pri Flaviar Inc. vodil svojo ekipo marketinga, ki je na obsežnih kreativnih projektih ustvarjanja vsebin sodeloval s svetovno znanimi imeni, kot so Tony Hawk, Martha Stewart in Chloë Grace Moretz in s podjetji, kot so Diageo, Pernod Ricard in Collider. Njegova strast je ustvarjanje visokokakovostnih, privlačnih vsebin, ki pri uporabnikih vzbudijo čustvene odzive, svoje znanje pa redno dopolnjenje z online certifikati na področju online marketinga.

  Medicofit

  Vito bo vodil marketing in bo zadolžen da klinika Medicofit postane, ne zgolj najbolj prepoznaven zdravstveni brand v Sloveniji, temveč tudi globalno.

  Miha Šart, dipl. Fizioterapevt

  Skrbnik digitalne strokovne vsebine (Content manager)


  Izkušnje in izobrazba

  Miha je diplomirani fizioterapevt, ki je zaključil šolanje na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika. Imel je priložnost učenja in predaje znanja svetovno priznanih predavateljev iz Nizozemske, Belgije in Švice. Tekom študija si je pridobival izkušnje na področju fizioterapije v zdravstvenih ustanovah po celi Sloveniji. Za študij fizioterapije se je odločil zaradi življenjske misije odkrivanja kompleksnosti človeškega telesa, njegovega delovanja in zdravljenja. Med študijem je odkril svojo ljubezen do znanstvenih študij, ki so ga vodile na pot pisanja oziroma ustvarjanja strokovne vsebine s področja fizioterapije.

  Medicofit

  Miha se je pridružil ekipi MedicoFit zaradi vizije branda in modernejšega pristopa izvajanja fizioterapije. Srčno verjame v potrebo po sodobnejšemu pristopu fizioterapije v Sloveniji in njegova naloga je, da preko vrhunske strokovne digitalne vsebine poskrbi, da širša laična publika slikovito razume področje poškodb in bolečin mišično-skeletnega izvora ter pridobi vpogled v sodobno fizioterapevtsko zdravljenje le teh.

  Gašper Gričar, dip. športnega treniranja

  Kineziolog klinike Medicofit


  Izkušnje in izobrazba

  Gašper Gričar je diplomant športnega treniranja Fakultete za šport v Ljubljani. Trenutno zaključuje magistrski študij kinezioterapije na Fakulteti za šport. Gašper se je že od mladih let ukvarjal s številnimi športnimi aktivnostmi. V srednji šoli je vodil treninge karateja in z zanimanjem preučeval telesno vadbo, kar ga je pripeljalo do študija športnega treniranja, kjer je tudi delal kot kondicijski trener. Gašper se je tekom svojega športnega udejstvovanja in dela kot trener, srečal s številnimi poškodbami, zato je želel izboljšati znanje za preventivno vadbo ter pozno rehabilitacijo in je študijsko pot nadaljeval na magistrskem programu kinezioterapije. Med podiplomskim študijem je delal kot osebni trener, kondicijski trener, učitelj plavanja in na področju preventivne vadbe ter postrehabilitacije. Svoje znanje redno nadgrajuje z udeleževanjem na različnih seminarjih in izobraževanjih.

  Medicofit

  Vso pridobljeno znanje Gašper redno uporablja pri svojem delu v kliniki Medicofit, kateri se je pridružil novembra 2022.

  Žana Robič, dip. kineziologinja

  Kineziolog klinike Medicofit


  Kineziologinja klinike Medicofit

  Žana zaključuje dodiplomski študij kineziologije (Fakulteta za vede o zdravju) in hkrati obiskuje drugi letnik fizioterapije (Visokošolski zavod Fizioterapevtika). Izkušnje pri praktičnem delu je pridobila kot osebna trenerka in voditeljica vodenih vadb v različnih fitnes centrih po Sloveniji. Opravljala je tudi delo negovalke, s čimer je dodatno poglobila svojo empatijo in željo po kvalitetni oskrbi in pomoči drugim ljudem.

  Medicofit

  Žana želi, da po zaključeni obravnavi kliniko Medicofit zapustite v odlični telesni pripravljenosti, z novim zagonom za premagovanje novih izzivov. Njene izkušnje s področja kineziologije in fizioterapije pa ji pomagajo, da boste nove izzive tudi dosegli.

  Instagram

  @medicofit_klinika

  Medicofit članki

  Schmorlova hernija – vse kar morate vedeti
  Preprečite zimsko poškodbo s fizioterapijo
  Ste v čakalni vrsti za fizioterapijo? Kaj lahko naredite?
  Heksenšus - simptomi, vzroki in zdravljenje
  5 razlogov za bolečino v vratu
  Hernija diska – Kako se izognete operaciji?
  Kaj je artroskopija gležnja? Kdaj je nujna pri zvinu gležnja?
  Bolečine v kolku - kaj je lahko narobe ?
  Poškodbe kolena: 7 pogostih poškodb pri športnikih

  Vsi članki