Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Izvidi

Za lažje razumevanje vašega zdravstvenega stanja, vam omogočamo razlago medicinskih izrazov, ki se pogosto pojavljajo v specialističnih izvidih pacientov, ki v Medicofit kliniki zdravijo poškodbe ali obolenja mišično-skeletnega sistema.

Kaj pomenijo strokovni izrazi v specialističnih izvidih?

Medicinski jezik je lahko kompleksen in poln terminologije, ki številnim bolnikom povzroča zmedo in težave pri interpretaciji svoje poškodbe ali bolezni. Pogosto se zgodi, da bolniki prejmejo specialistične izvide brez jasne dodatne razlage, kar lahko vodi v negotovost in napačno sprejete odločitve glede ustrezne fizioterapije.

V Medicofit kliniki verjamemo, da je dobro razumevanje specialističnega izvida s strani pacienta, ključno za uspešen potek specialistične fizioterapije, za posamezna področja poškodb in obolenj. Zavedamo se pomembnosti razumevanja vašega zdravstvenega stanja, zato smo za vas ustvarili zbirko razlag strokovnih izrazov, s katerimi se srečujemo v postopku celostnega zdravljenja ortopedskih stanj.

Naš cilj je, da vam pomagamo bolje razumeti vaše stanje, tako se boste lahko pravilno odločili glede nadaljnjega zdravljenja in oskrbe, saj je ključen faktor uspešnega zdravljenja poškodbe oz. obolenja pravočasen pričetek rehabilitacije s pravilnimi postopki terapij.

trganje v nogah zdravljenje
Zdravljenje bolečine v vratu

Področje izvida

Prijavite se na diagnostično terapijo

  Naprej

  Instagram

  @medicofit_klinika

  Medicofit članki

  Heberdenovi in Bouchardovi vozliči
  Haglundova peta - deformacija na zadnjem delu pete
  Burzitis rame
  Burzitis kolka
  Burzitis v komolcu
  Burzitis - kako prepoznati in obvladovati simptome vnetja burze?
  Bolečina v peti pri hoji - kaj je lahko narobe?
  Bolečina v peti ob strani - kaj je lahko narobe?
  Kaj povzroča bolečine v zadnjem delu pete?

  Vsi članki