Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Kontakt

Obiščite našo kliniko Medicofit na Koprski ulici 106h v Ljubljani, ali nas pokličite na 064 190 220 oziroma pišite na medicofit@medicofit.si – z veseljem vam bomo odgovorili!

Obiščite nas za diagnostični pregled, rehabilitacijo poškodb, zdravljenje bolečin, kineziološko izobraževanje...

  Naprej

  Nova naročila zdravljenja

  (+386) 64 190 220

  Urejanje rednih terminov zdravljenja

  (+386) 41 410 360

  Lokacija
  Lokacija:

  Koprska ulica 106h, 1000 Ljubljana Slovenija

  Delovni-Cas
  Delovni čas

  Pon - Pet

  6:00 do 22:00

  Vodstvo
  Vodstvo klinike

  jakaplantan@medicofit.si

  Vodstvo
  Kariera

  Zaposlitev v kliniki Medicofit

  kariera@medicofit.si

  Najsodobnejša klinika za fizioterapijo Ljubljana Vič – Rudnik

  Kje se nahajamo?

  Vse naše storitve fizioterapije in kineziologije izvajamo v Ljubljani na Viču – ob južni Ljubljanski obvoznici (Dolgi most).

  Dostopna lokacija klinike Medicofit – fizioterapija Ljubljana ponuja idealno izhodišče za vse, ki v Ljubljani iščete kakovostno fizioterapijo za rehabilitacijo po poškodbi ali za kronične bolečine. Za vse tiste, ki iščete kakovostno fizioterapijo na območju Vič, Rudnik in Koseze, smo zagotovo najbolj priročna opcija. Vsem našim obiskovalcem je pred kliniko Medicofit zagotovljeno brezplačno parkirno mesto.

  Kako priti do nas?

  • Po južni ljubljanski obvoznici se na fizioterapijo Medicofit s smeri Rudnika najlažje pripeljete, če izberete (izvoz Dolgi most).
  • S smeri Kozarij pa se do Klinike Medicofit za fizoterapijo na Viču prav tako najlažje pripeljete če izberete (izvoz Dolgi most).

   

  Lokacija klinike

  Ko se boste na obvoznici iz smeri Ljubljana Rudnik ali vzhodne obvoznice vključili na izvoz Dolgi most, boste zavili na Tržaško cesto, ki poteka iz smeri Vič v smeri Brezovice. Zavili boste levo in se iz Viča peljali pod ljubljansko obvoznico v smeri proti jugu.

  Ko boste podvozili obvoznico, boste čez 200 m na vaši levi strani opazili novo črno zgradbo z veliko črko M, ki označuje kliniko Medicofit na lokaciji Vič-dolgi most. Peljite se 100 m naprej od črne zgradbe in zavijte levo na ulico Ivana Roba, ko prispete do železnice zavijte levo in se peljite ob železnici v smeri Viča do konca ceste. Na vaši levi strani boste opazili črno zgradbo klinike Medicofit,

  Instagram

  @medicofit_klinika