Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Specialna individualna vadba po poškodbah

Specialna individualna vadba po poškodbah v kliniki Medicofit je planirana kot recept, ki vsebuje strokovno najbolj optimalno izbiro vaj za vaše pretekle poškodbe.

V kliniki Medicofit smo specialisti za zdravljenje poškodb in vadbo po poškodbah. Zaradi dobrega poznavanja vašega telesa, ki ga z ekipo fizioterapevtov preučimo na diagnostičnem pregledu in med programom zdravljenja, smo v prednosti pred vadbenimi centri in samostojnimi izvajalci osebnega trenerstva.

Vadba po poškodbah v kliniki Medicofit je planirana kot recept, ki vsebuje strokovno najbolj optimalno izbiro vaj za vaše pretekle poškodbe.

Verjamemo, da je temelj uspešne vadbe po poškodbi dobro poznavanje vašega telesa, zato temeljit diagnostični pregled postavljamo na začetek vsake storitve v kliniki Medicofit.

V okviru vadbe po poškodbi specialno izboljšujemo področja kjer obstajajo prisotne cone tveganja zaradi pretekle poškodbe. Vsaka pretekla poškodba pomeni šibko cono, ki jo je potrebnon vzdrževati s primernimi vajami.

Po poškodbi je pomembna izvedba analize gibalnih vzorcev in integracija poškodovanega dela v kompleksne motorične vaje. Pogosto je poškodovan mišično-sklepni segment lokalno rehabilitiran optimalno, vendar telo celovito ne deluje optimalno, saj ostajajo prisotne biomehanične kompenzacije v gibanju.

V kliniki Medicofit izvajamo celostno zdravljenje poškodb, vodimo vas od poškodbe do odlične telesne pripravljenosti, po vsaki poškodbi izvedemo specialno vadbo, ki telo fizično pripravi na vaše cilje.

Spremembe na vašem telesu dosegamo na varen način, gradimo na dolgi rok, izboljšujemo vašo kondicijo in zdravje.

Naročite se na diagnostični pregled

  Izberite želeno storitev

  Področje bolečine ali poškodbe:

  Prihajam po operativnem posegu

  Dodatne informacije (simptomi / poškodbe...)

  Instagram

  @medicofit_klinika

  Medicofit članki

  Sprednja križna vez, pogoste napake po operaciji in v rehabilitaciji
  Čas sedenja poskušajmo zmanjšati na najmanjšo možno mero
  Totalna endoproteza kolena
  Teniški in golf komolec
  Karpalni kanal - Sindrom zapestnega prehoda
  Kalcinacija rotatorne manšete
  GTPS - bolečinski sindrom velikega trohantra / trohanterni burzitis - Bolečina v kolku pri ležanju na boku
  Poškodba sprednje križne vezi
  Najpogostejše napake v treningu po poškodbah in kako se jim izogniti

  Vsi članki