Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Specialna individualna vadba po poškodbah

Specialna individualna vadba po poškodbah v kliniki Medicofit je planirana kot recept, ki vsebuje strokovno najbolj optimalno izbiro vaj za vaše pretekle poškodbe.

V kliniki Medicofit smo specialisti za zdravljenje poškodb in vadbo po poškodbah. Zaradi dobrega poznavanja vašega telesa, ki ga z ekipo fizioterapevtov preučimo na diagnostičnem pregledu in med programom zdravljenja, smo v prednosti pred vadbenimi centri in samostojnimi izvajalci osebnega trenerstva.

Vadba po poškodbah v kliniki Medicofit je planirana kot recept, ki vsebuje strokovno najbolj optimalno izbiro vaj za vaše pretekle poškodbe.

Verjamemo, da je temelj uspešne vadbe po poškodbi dobro poznavanje vašega telesa, zato temeljit diagnostični pregled postavljamo na začetek vsake storitve v kliniki Medicofit.

V okviru vadbe po poškodbi specialno izboljšujemo področja kjer obstajajo prisotne cone tveganja zaradi pretekle poškodbe. Vsaka pretekla poškodba pomeni šibko cono, ki jo je potrebnon vzdrževati s primernimi vajami.

Po poškodbi je pomembna izvedba analize gibalnih vzorcev in integracija poškodovanega dela v kompleksne motorične vaje. Pogosto je poškodovan mišično-sklepni segment lokalno rehabilitiran optimalno, vendar telo celovito ne deluje optimalno, saj ostajajo prisotne biomehanične kompenzacije v gibanju.

V kliniki Medicofit izvajamo celostno zdravljenje poškodb, vodimo vas od poškodbe do odlične telesne pripravljenosti, po vsaki poškodbi izvedemo specialno vadbo, ki telo fizično pripravi na vaše cilje.

Spremembe na vašem telesu dosegamo na varen način, gradimo na dolgi rok, izboljšujemo vašo kondicijo in zdravje.

Naročite se na diagnostični pregled

  Izberite želeno storitev

  Področje bolečine ali poškodbe:

  Prihajam po operativnem posegu

  Dodatne informacije (simptomi / poškodbe...)

  Instagram

  @medicofit_klinika

  Medicofit članki

  Schmorlova hernija – vse kar morate vedeti
  Preprečite zimsko poškodbo s fizioterapijo
  Ste v čakalni vrsti za fizioterapijo? Kaj lahko naredite?
  Heksenšus - simptomi, vzroki in zdravljenje
  5 razlogov za bolečino v vratu
  Hernija diska – Kako se izognete operaciji?
  Kaj je artroskopija gležnja? Kdaj je nujna pri zvinu gležnja?
  Bolečine v kolku - kaj je lahko narobe ?
  Poškodbe kolena: 7 pogostih poškodb pri športnikih

  Vsi članki