Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Kariera zdravstvenega administratorja Medicofit

Specialisti za celostno zdravljenje

 

Zdravstveni administratorji Medicofit skrbijo za kakovostno izkušnjo zdravljenja naših pacientov, informativno podporo v kliniki, urejanje zdravstvene dokumentacije ter za hitro obravnavo novih naročil diagnostičnih pregledov.

 

Naši zdravstveni administratorji delujejo v kliniki Medicofit na štirih področjih:

  • Recepcija Medicofit (Front office)
  • Zdravstvena administracija Medicofit (Back office)
  • Zdravstvena komerciala Medicofit (Back office)
  • Management v zdravstvu (Front, Back office)

Kakovostna izkušnja zdravljenja

Verjamemo, da se kakovostna izkušnja pacienta prične že s prvim telefonskim klicem v kliniko Medicofit. Smo klinika, ki pacienta postavlja na prvo mesto, ena izmed naših 4 vrednot podjetja je transparentnost, zato vsak dan pacientom omogočamo hiter dostop do ustreznih zdravstvenih informacij.

Hitro naročilo pregledov

Za pacienta z mišično-skeletno poškodbo ali bolečino sta za uspešno zdravljenja ključna dva faktorja. Zgodnja pridobitev pravilnih informacij glede patologije pacienta ter hiter pričetek zdravljenja brez čakalne vrste. Zdravstveni administratorji Medicofit skrbijo, da za naše paciente dnevno izpolnemo oba faktorja.

Specialne zdravstvene informacije

Za uspešno zdravljenje mišično-skeletnih stanj morajo pacienti pridobiti stik s specialistom diagnostike, ki jim bo predlagal ustrezen individualen program zdravljenja za njihovo stanje. Zdravstveni administratorji Medicofit skrbijo, da za vsako poškodbo pacientu omogočimo specialista diagnostike iz področja njihove poškodbe.

Podpora v kliniki

V kliniki Medicofit verjamemo v polno podporo našim pacientom pri zdravljenju njihovih poškodb in kroničnih bolečin. Druga vrednota našega podjetja je pozitivnost. Skupaj gradimo zdravstvo prihodnosti, kjer pozitivno klinično izkušnjo postavljamo na prvo mesto.

Osteoporoza fizioterapija

 

V KAJ VERJAMEMO V KLINIKI MEDICOFIT ?

 

V kliniki Medicofit verjamemo v odličnost, strokovnjakom fizioterapije omogočamo unikatne možnosti za karierni razvoj.  Smo eden prvih zdravstvenih start upov v Sloveniji s prepoznanim globalnim potencialom

 

 

KAKŠNA JE VIZIJA KLINIKE MEDICOFIT ?

 

Naša vizija je, da vsakega pacienta vodimo od poškodbe do polne gibalne funkcije in kakovostnega gibanja brez bolečin. V kliniki Medicofit ne odpravimo le bolečin, temveč izvedemo rehabilitacijo gibanja.  Telesni motoriki pacienta povrnemo kakovst in preventivno moč sklepov. Celostno zdravljenje je pot od akutne faze do kakovostnega gibanja.

 

 

Vodilna zasebna klinika

Smo vodilna zasebna klinika  za zdravljenje ortopedskih poškodb in bolečin, od naše ustanovitve v letu 2021 premikamo meje zasebnega zdravstva in dokazujemo, da je prišel čas za modernejši pristop zdravstva, kjer je pacient vedno na prvem mestu.
 

Aktivna fizioterapija

Izvajamo celostno zdravljenje ortopedskih poškodb in bolečin s sodobnim aktivnim pristopom fizioterapije, kjer naš cilj ni zgolj zmanjšanje bolečine, temveč povrnitev maksimalne gibalne funkcije.
 

Kakovostno zdravstvo

Verjamemo, da je edina stalnica v karieri strokovnjaka konstanten razvoj skozi pridobivanje novih znanj, tehničnih veščin in strokovne širine. Verjamemo v kakovostno zdravstvo.

V kolikor si kot zdravstveni administrator želite pridobiti znanja iz področja front office dela s pacienti, managementa v zdravstu, zdravstvene komerciale in administracije ter postati del kulture Medicofit, ki spreminja zdravstvo na bolje, vas vabimo, da z nami stopite v prihodnost zasebnega zdravstva kjer je individualno zdravljenje poškodb stalnica in vrhunska izkušnja pacientov standard.

Tukaj se prijavite bodoči zdravstveni administratorji klinike Medicofit.

Obravnavali bomo le prijave, ki imajo priložen CV ter motivacijsko pismo.

    • Pred poslano prijavo vas prijazno opominjamo, da za sodelovanje izbiramo le administratorje, ki želijo postati vrhunski na področju svojega dela.Temeljno poslanstvo naše kadrovske službe in vodstva adiministracije je razvoj potenciala in dolgoročno kariere.  Izbramo le posameznike, ki razumejo pomembnost kakovosti zasebnih zdravstvenih storitev.
    • Selekcijski postopek pri zaposlovanju v kliniki Medicofit vključuje 6 korakov. Opravili boste anketo Medicofit,  2 strokovna izpita, preizkus dela s pacientom ter 3 razgovore z vodstvom klinike.
    • V primeru uspešno opravljenega selekcijskega postopka boste kot uvoden del vaše zaposlitve izvedli intenzivni 3 mesečni uvajalni trening z 12 moduli.