Domov

Storitve

Pokliči

Lokacija

Medicofit

Kariera kineziologa Medicofit

Specialisti za celostno zdravljenje

V Kliniki Medicofit verjamemo v celostno zdravljenje poškodb. Naši fizioterapevti so specialisti za mišično-skeletno diagnostiko in akutno fazo zdravljenja poškodb. Kineziologija v kliniki Medicofit predstavlja 3. in 4. fazo celostnega zdravljenja poškodb.

Potencial

Verjamemo, da dober strokovnjak kineziologije potrebuje primerno okolje, da razvije svoj karierni potencial in postane vrhunski zdravstveni delavec ter specialist za ortopedsko kineziologijo.

Začetek kariere

Začetek karierne poti je za zdravstvene strokovnjake kineziologije najpomembnejši faktor, saj predstavlja osnovno referenčno vrednost strokovnih kompetenc in veščin, ki jih kineziolog ponotranji ter uporablja kot strokovni kompas celotno nadaljnjo kariero.

Odličnost

Ali ste vedeli, da številni uspešni strokovnjaki medicine zgodnje mentorje in zgodnje delovne izkušnje navajajo ko odločilne na njihovi poti do izjemnih dosežkov v zdravstvu in medicini?

 

V KAJ VERJAMEMO V KLINIKI MEDICOFIT ?

 

V kliniki Medicofit verjamemo v odličnost, strokovnjakom fizioterapije omogočamo unikatne možnosti za karierni razvoj.  Smo eden prvih zdravstvenih start upov v Sloveniji s prepoznanim globalnim potencialom

 

 

KAKŠNA JE VIZIJA KLINIKE MEDICOFIT ?

 

Naša vizija je, da vsakega pacienta vodimo od poškodbe do polne gibalne funkcije in kakovostnega gibanja brez bolečin. V kliniki Medicofit ne odpravimo le bolečin, temveč izvedemo rehabilitacijo gibanja.  Telesni motoriki pacienta povrnemo kakovst in preventivno moč sklepov. Celostno zdravljenje je pot od akutne faze do kakovostnega gibanja.

 

 

ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN

 

V kliniki Medicofit verjamemo v življenje brez bolečin in gibalnih omejitev, paciente vodimo na pot do novega življenja. Našim pacientom po uspešno opravljeni rehabilitaciji omogočamo dolgoročno kineziološko postrehabilitacijo in s tem vzdrževanje preventivne moči ter telesne kondcije.

 

 

Vodilna zasebna klinika

Smo vodilna zasebna klinika  za zdravljenje ortopedskih poškodb in bolečin, od naše ustanovitve v letu 2021 premikamo meje zasebnega zdravstva in dokazujemo, da je prišel čas za sodobni pristop zdravstva, kjer je pacient vedno na prvem mestu.
 

Ortopedska kineziologija

Izvajamo celostno zdravljenje ortopedskih poškodb in v post akutno, torej drugo fazo rehabilitacije poškodb vključujemo kineziologijo. Kineziologi so zdravstveni strokovnjaki za gibalno rehabilitacijo po doseženem asimptomatskem stanju pacienta. Kineziologi v kliniki Medicofit skrbijo za povrnitev polne gibalne funkcije pacienta ter dolgoročni preventivni program Medicofit .
 

Kakovostno zdravstvo

Verjamemo, da je edina stalnica v karieri strokovnjaka konstanten razvoj skozi pridobivanje novih znanj, tehničnih veščin in strokovne širine. Verjamemo v kakovostno zdravstvo.

V kolikor si kot kineziolog želite postati del kulture Medicofit, ki spreminja zdravstvo na bolje, vas vabimo, da z nami stopite v prihodnost zasebnega zdravstva kjer je individualno zdravljenje poškodb stalnica in vrhunska izkušnja pacientov standard.

Tukaj se prijavite bodoči kineziologi klinike Medicofit.

Obravnavali bomo le prijave, ki imajo priložen CV ter motivacijsko pismo.

    • Pred poslano prijavo vas prijazno opominjamo, da za sodelovanje izbiramo le kineziologe, ki želijo postati vrhunski strokovnjaki ortopedske kineziologije. Temeljno poslanstvo naše kadrovske službe in vodstva kineziologije je razvoj kakovostnih strokovnjakov kineziologije.  Izbramo le posameznike, ki razumejo pomembnost kakovosti zasebnih zdravstvenih storitev.
    • Selekcijski postopek pri zaposlovanju v kliniki Medicofit vključuje 6 korakov. Opravili boste anketo Medicofit,  2 strokovna izpita, preizkus dela s pacientom ter 3 razgovore z vodstvom klinike.
    • V primeru uspešno opravljenega selekcijskega postopka boste kot uvoden del vaše zaposlitve izvedli intenzivni 3 mesečni uvajalni trening z 12 moduli.