Homepage

Services

Call

Location

Medicofit

Experiences of our customers

The opinions and experiences of patients are what really count, and at the Medicofit clinic we are happy and proud that we have already helped many with our expertise and work! Read how, with the help of physiotherapy and rehabilitation, we helped our clients feel better after an injury or surgery!

Zahvaljujem se vam za prijazen sprejem in opravljene storitve. Rečeno je bilo, da bo po petih ali šestih terapijah bolečina v nogi odpravljena, in tako je tudi bilo. Hvala Marku in vsem njegovim sodelavcem, hvala pa tudi za vse nasvete in priporočene vaje, ki jih bom zdaj izvajala doma

Janja Vrtačnik

Z izkušnjo v vaši kliniki sem zelo zadovoljna, lahko rečem 10/10. Ker sem si v mesecu januarju zlomila ramo, sem želela čimprej obiskati dobrega fizioterapevta in na vaši kliniki sem našla ravno to. Marko Stojanović je svoje znanje in izkušnje iz fizioterapije vrhunsko uporabil in presenetljivo hitro se je stanje rame izboljšalo, celo prej, kot smo na začetku zdravljenja planirali. Marko je bil ves čas zdrvljena strokoven, prijazen, vse po PS-u, zato gre seveda velika zahvala njemu, tudi ostali kader ekipe je zelo prijazen in ustrežljiv. Vsekakor bom njega in vašo kliniko priporočila.

Katarina Šuštar

Naj prvo napišem, da sem res zadovolna z opravljenimi terapijami in srečna, da lahko ponovno normalno stopam na nogo:) če bi se še enkrat odločala, bi se enako odločila in tudi če bo kdo v podobnih situacija vas bom definitivno priporočala. In vsi terapevti, kateri so me obravnavali so super👌

Neža Tomc

Pri Medicofitu so mi s strokovnostjo in individualnostjo pomagali do resničnega napredka in zgradili zaupanje do vaje in telesa. Čez celoten proces so se posvetili kakršnikoli bolečini in nesigurnosti ter odgovorili na še tako redka in zahtevana vprašanja. Tudi izjemno so fleksibilni, saj so upoštevali vse moje želje in postavili termin, ko sem imel čas.

Luka Juren

S partnerjem sva iskala pravo terapijo za najine težave. On za hrbet in vrat, jaz za noge. Po 2 mesecih terapij z individualno pomočjo se je že uspešno vrnil v službo, jaz pa že lahko delam daljše sprehode s psom. Vadba z osebnim stikom, pod budnim očesom pravega strokovnjaka, je prinesla prve pozitivne rezultate. Hvala Medicofitu.

Irena Šušteršič

Dolgo časa sem iskala rešitev za svoje težave in hodila od terapevta do terapevta, vendar vse neuspešno. Potem pa sem našla Medicofit, kar se je izkazalo za zadetek v polno. Vrhunska ekipa, ki res dela s srcem, zelo prilagodljivi glede terminov, urejeni in moderni prostori na dostopni lokaciji s parkiriščem. Absolutno priporočam!

Maja Kavčič

S športom se ukvarjam od svoje rane mladosti, desetletje treninga in tekmovanja v dvoranski odbojki in odbojki na mivki, smučanje, boot camp/fitness, tek..v zadnjem času športna kinologija. Seveda je šport prinesel kar nekaj poškodb, vendar sem do nedavnega bolečino potiskala v kot. V zadnjem letu se je bolečina v levem kolku stopnjevala do te mere, da sem se vedno težje gibala. Na diagnostičnem pregledu v kliniki Medicofit so mi predlagali temeljit pregled kolkov in vodene vaje za stabilizacijo. Diagnoza je bila na žalost popolna obraba obeh kolkov. Z redno vadbo pod vodstvom inštruktorjev Medicofit, sedaj lažje opravljam dnevna opravila in zopet vadim z mojimi pasjimi spremljevalci brez večjih bolečin.

Slavica Prijon

Medicofit redno obiskujem že nekaj mesecev in moje stanje se je zelo izboljšalo. Izpostavila bi še, da je ekipa zelo prijazna, vedno dostopna, prilagodljiva in profesionalna. Vsekakor priporočam obisk.

Katja Bajs

Odlična ekipa, zares sem uspel sanirati poškodovano koleno v kratkem času. Treningi in fizioterapija na visokem nivoju in zelo prijazno osebje. Priporočam! Sploh je fajn regeneracija na mehkih stolih na koncu. 🙂

Lan Zupančič

V kliniko MedicoFit sem prišla zaradi težav z nogami. Postavljena mi je bila diagnoza spastična parapareza-zakrčenost nog.

Bolečine so bile tako velike, da so me začele motiti pri vsakodnevnih opravilih.

Osebje je zelo profesionalno in izjemno prijazno.

Živa Merljak

Pozdravljeni,

Moja izkušnja pri terapiji na kliniki Medicofit je zelo pozitivna. Profesionalno in prijazno osebje ter prijeten ambient J. Moja poškodba je s pomočjo vašega treninga sanirana, v kolikor se ponovi se z veseljem vrnem na vaše treninge. Še tako naprej!

Hvala!

Jernej Zadnikar

Že pri prvem obisku in pregledu sem dobila dober vtis. Z vsako terapijo se je stopnjevala moja samozavest in zmanjševala bolečina. Bili so dnevi, ko je bilo naporno, a nikoli prenaporne saj ti vaje prilagodijo na tvoje trenutne zmožnosti. Pri svojem delu so zelo strokovni in ti znajo prisluhniti.
Priporočam vsem, ki si želijo sprememb v svojem zdravju in dobrem počutju.
Lep pozdrav Mojca Pajek

Mojca Pajek

Medicofit is one of the best (sports rehabilitation) clinics I had the opportunity to visit! The location, room arrangement, equipment, and of course the staff, and their services are excellent!

If you come across any kind of pain in your muscles, or any other tissue or you injure yourself (during exercising) they have all the tools to make your condition better = help you with the best equipment and their dedicated physiotherapist. And if you want to lose weight or if you just want to keep fit, they also have the best trainers to help you with that.

I had the opportunity to experience both – rehabilitation (physiotherapy) and physical training and I must say that both are done professionally and with great care! My condition improved quickly and now I am just continuing with physical training to stay fit. Therefore I highly recommend them!

I would just like them to “stay small” and maintain a high level of quality of their work and not become just another clinic that only cares about making money.

Thank you for your effort!

Aniya Dežman

Zakaj Medicofit? Ker so preprosto najboljši.
K njim sem prišel po priporočilu svoje punce, zaradi bolečin v križu. Oseba, ki še ni dopolnila 30 let in je bila športnik, nebi smela vsako jutro vstati z bolečinami v križu. V Medicofitu sem sprva opravil fizioterapevtski del rehabilitacije. Že v prvem mesecu je bil viden napredek. Nato je sledil kineziološki del rehabilitacije oz. postopna progresija vaj za odpravo bolečin in kasneje za fizično pripravljenost celotnega telesa. Saj je epidemija vplivala tudi na slednje. Sedaj lahko rečem, da se je kvaliteta življenja dvignila na višjo raven in ponovno lahko preživim dan brez bolečine. Skozi celoten postopek pa me je spremljala njihova strokovnost in prijaznost. Zato bi vsakemu priporočal naj investira v svoje zdravje in kvaliteto življenja.

Tilen Kočevar

Klinika Medicofit je po mojem mnenju daleč najboljša klinika za fizioterapijo in osebno vadbo. Odkar jo obiskujem se počutim in izgledam boljše, spremembe pa so vidne vsak mesec bolj. Osebje je profesionalno a obenem zelo prijetno ter prav posebej prilagodljivo potrebam posameznika. Priporočam vsem, ki se želite po poškodbi ali operaciji vrniti nazaj še boljši kot prej, bodisi v šport bodisi v vsakodnevne aktivnosti.

Dijana Đajić

Pri Medicofitu vadim 4 mesece in sem zelo zadovoljen. Odlična ekipa z veliko znanja, urejeni in dobro opremljeni vadbeni prostori in ambulanta. Na voljo je tudi kotiček s počivalniki in elektrostimulacijo za recovery. Z vadbenim programom sem zelo zadovoljen, ker se vadba sproti prilagaja mojim sposobnostim in imam zato konstanten občutek napredka. Odkar redno vadim s kineziologom in imam občasne terapije pri fizioterapevtu v Medicofitu, se je moje zdravje in splošno počutje občutno izboljšalo.

Tomaž Ipavec

Profesionalnost, pravi pristop in zavzeto delo – tako lahko na kratko opišem kliniko Medicofit in njihovo osebje.
Klinika je lepo in napredno urejena, osebje je zelo poslušno do posameznika. Izrednega pomena je tudi to, da ni nobene čakalne vrste, naročen si v nekaj dneh.
Fizioterapevti in kineziologi pa so se s svojim bogatim znanjem res potrudili odpraviti bolečino in izboljšati gibljivost ter povrniti moč na poškodovanem mestu.

Jan Nose

Spoštovana ekipa Medicofit!

Dobra stvar, ki se mi je v septembru zgodila pri težavah z mojimi rokami/rameni, je bila ta, da so mi svetovali vašo kliniko. Že sprejem, pregled in pogovor so obetali. Seznanili ste me s potekom rehabilitacije, trajanjem in pričakovanimi rezultati. Ko se zadeve niso odvijale čisto po pričakovanjih, ste se prilagodili in mi omogočili polovične terapije, tako da sem bila deležna čim več protibolečinskih obravnav. Hvala, Marko, super si! Desna roka je “ko šus”, leva se pa, upam, tudi dokončno sestavi.
Pa še brez “filtra”: Uvajanja novega fizioterapevta (ki ga ba srečo niste zaposlili) pa nimam v najlepšem spominu 😉 Čeprav upam, da vas zaradi bolečin v rokah več ne bom rabila, vem, da v primeru težav pridem naravnost k vam. Super ste. Kar pogrešala bom ure, preživete v Medicofitu.

Bodite dobro in veliko poslovnih in osebnih uspehov vam želim,

Romana Novak Mlinar

Sodelovanje z Medicofit lahko le pohvalim in brez zadržkov priporočim ostalim. Preizkusil sem zasebno vadbo, kjer so se profesionalno in strokovno posvečajo mojim željam ter potrebam. S tem sem pridobil veliko novega znanja, ki ga lahko sedaj uporabim tudi vedno, ko vadim sam; hkrati pa sem vidno izboljšal svoje počutje, formo in kakovost treningov. Njihove storitve koristim tudi v okviru paketne ponudbe in svojim zaposlenim omogočil strokovno obravnavo pri nekaterih bolj kompleksnih poškodbah, ostalim pa odlične masaže za sprostitev. Odločitev je bila prava, saj se pozna tako pri izboljšanju zdravstvenega stanja in splošnega počutja, s tem pa tudi njihovega zadovoljstva.

Tomaž Furlan

K vam sem prišel s poškodovano mečno mišico, odšel pa z nasmehom na ustih, poln uptimizma in moči. Hvala vaši ekipi, še posebej osebnemu trenerju Zoranu, ki se je dva meseca trudil zmano. Treniranje in sanacija poškodbe pri vas je bila zame res lepa osebna izkušnja. Rezultati treninga so presenetili tudi mene, saj z ozirom na mojo starost tega pač nisem pričakoval.
Še naprej želim uspešno delo vaši ekipi na kineziološkem oddelku klinike Medicofit.

Zmago Sadler

Na Medicofit sem se obrnila po operaciji kolena. Fizioterapevtska obravnava v okviru javnega zdravstva mi ni zadostovala, bolečine niso popustile, gibalno sem bila omejena. V zrelih letih je rehabilitacija dolgotrajnejša, zato je pomembno, da je pravočasna, strokovna in prilagojena posamezniku. S skrbno izbranim vadbenim programom, ki ga sproti stopnjujejo in prilagajajo so me hitro prepričali, da bo njihova obravnava zame ustrezna. Iz tedna v teden sem postajala gibalno bolj sposobna, bolečine v kolenu so popuščale, veselje se je vračalo.
Vedno ni bilo lahko, vendar ob spodbudah, lepi besedi in nasmehih mlade ekipe, so tudi najtežje vaje postajale vedno lažje. Dosegla sem, da mi je vadba moči (ki je nikoli nisem oboževala, je pa v zrelih letih pomembna) postala užitek, ki se mu z veseljem predajam tudi po zaključeni rehabilitaciji. Zato hvala Medicofit, da nam damam v zrelih letih omogočate, da lahko ponovno postanemo in ostanemo FIT!

Aleksandra Lešnjek

Za medicofit sem se odločila na priporočilo ortopeda dr. Ambrožiča zaradi zgodnje obrabe kolena in posledičnih bolečin pri hoji. Po parih mesecih vadbe bolečin v kolenu ni več, jaz pa z vadbo v Medicofit še kar vzrajam, saj so me navdušili s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in osebnim pristopom. Telesno sem bolje pripravljena kot kadarkoli prej v življenju, kar mi zelo koristi pri poučevanju joge in vsakodnevnih aktivnosti. Ne škodi pa, da se rezultati poznajo tudi na telesnem izgledu:) Medicofit sem priporočila že veliko prijateljem in bom tudi v nadaljnje. Hvala vam, ker ste!

Maja Pepelnjak

Zaradi delovnega mesta restavratorja, kjer je telo večino časa v prisilni drži, sem imela stalne težave z bolečinami v ledvenem in ramenskem delu telesa. Po začetni fizioterapiji sem nadaljevala s kineziologom in osebno vadbo. Že po nekaj mesecih sem opazila, da je moje telo v boljši kondiciji kot kadarkoli prej. Brez težav opravljam delo, hodim po delovnem odru, se vzpenjam po lestvi in dvigujem težja bremena. Zaradi pomoči strokovnega osebja v Medicofit svoje delo ponovno opravljam z veseljem. Res toplo priporočam!

Julijana Urbančič

Zdravljenje nespecifične bolečine v kolenu, Zdravljenje diskus hernije, Odpravljanje Bolečin v vratu

V kliniko MedicoFit sem prišel zaradi kroničnih bolečin v kolenih zaradi katerih sem moral opustiti kolesarstvo. Bolečine so bile tako moteče, da so me začele ovirati tudi pri mojem delu in vsakodnevnih aktivnostih. Poleg težav s kolenom sem Pred desetletjem imel hudo prometno nesrečo, ki je pustila pečat na moji hrbtenici in počutju, praktično vsak dan sem trpel bolečine v vratni in ledveni hrbtenici, zdravniki so mi prepovedali dvigovanje težjih bremen od 5kg, kar je zame predstavljalo tudi hudo oviro pri iskanju zaposlitve.

V kliniki Medicofit sem dobil vrhunsko podporo in sprejem, spoznal sem vse člane ekipe in dobil celostno podporo pri svoji rehabilitaciji. Ker natančne diagnoze in rešitve v javnem zdravstvenem sistemu nisem dobil, sem bil močno v dvomih, da se moje stanje da izboljšati

Sprva sem bil zelo skeptičen nad sistemom, saj rezultatov na začetku ni bilo, vaje so se mi zdele za moje stanje zelo težavne. V drugem mesecu sem opazil, da so se moje bolečine v hrbtu začele zmanjševati presenetljivo so v tretjem mesecu iziginile in se od takrat niso več pojavile v obliki kot sem jih doživljal zadnjih 10 let.

Kineziologi in fizioterapevti klinike Medicofit skrbijo za mojo vadbo in zmanjševanje bolečin. Zase moram reči, da znam veliko jamrati in, da se čudim potrpežljivosti Nejca, ki je vztrajal z mano me spodbujal in obremenjeval moje telo do te mere, da danes praktično težav s koleni in hrbtom ne čutim več. Še več, v sebe sem pridobil zaupanje, danes se počutim Bolje kot kadarkoli v zadnjih 10 letih po prometni nesreči…

Matevž K

Zdravljenje Kolena po operaciji sprednje križe vezi (ACL) in meniskusa / Zmanjšanje maščobe, Povečanje moči

‘’Januarja, 5 mesecev po moji operaciji vezi ACL in šivanju meniskusa sem obiskal kliniko za zdravljenje poškodb MedicoFit. Po operaciji sem opravil Prvo fazo rehabilitacije, vendar so se še vedno pojavljale moteče bolečine in občutek nemoči. Sem velik ljubitelj rekreativnega igranja hokeja na ledu. Po poškodbi križne vezi, ki se je zgodila med igranjem dvoranskega hokeja, nisem našel več zaupanja v svoje telo, da bi se vrnil nazaj v svoj utečeni ritem, ker sem čutil, da noga še vedno ni enaka kot je bila prej.

Nejc, kineziolog, ki je delal z menoj je popolnoma spremenil moj mindset, izboljšal mojo telesno pripravljenost in stanje poškodovane noge tako, da sem danes pri svojih 40-ih fizično bolje pripravljen kot pri 20-ih. Ponovno sem se tudi vrnil v rekreativno igranje hokeja in bil presenečen, da se bolečine niso vrnile, moja kondicija je boljša kot kadarkoli pred tem. Letos sem na službeni poti dobil hujše bolečine v hrbtu, ki sem jih v kliniki Medicofit odpravil v dveh tednih, ko sem sodeloval v njegovem programu zdrave hrbtenice.

V kliniki MedicoFit redno treniram 3 x tedensko, klinika med drugimi nudi odlično podporo pri fizioterapiji. Nejc treninge vedno prilagodi trenutnim okoliščinam in ima unikaten pristop do treninga in podpore pri življenjskem slogu, v svojem delu je izredno fleksibilen.V kliniki Medicofit dvakrat mesečno izvajam tudi fizioterapijo, saj imam zaradi sedečega dela občasno občutek zategnjenosti v vratu, na tej točki se moram zahvalati fizioterapevtu Markotu Stojanoviču.

Če želite izboljšati svoje zdravje, kondicijo in moč, poleg tega pa tudi spremeniti navade in mindset potem vam garantiram, da je Klinika MedicoFit pravo mesto in prava izbira’’.

Gregor Kokolj

Odpravljanje bolečin v vratu in ramenih, Izboljšanje fizične pripravljenosti, Povečanje mišične mase

Osebna vadba v MedicoFit je več kot le navaden trening. Pri delu s kineziologi v eni izmed najboljših klinik v Evropi dobiš odlično izkušnjo, personaliziran pristop in pravo filozofijo gibanja ter razmišljanja o tem. Ekipa MedicoFit skrbi za dobro energijo, spremlja tvoj napredek in vedno znova poskrbi, da z novimi vajami trening ni nikoli enak. Občasno se mi pojavljajo bolečine v vratu in lopaticah, pohvaliti moram mladega fizioterapevta Markota Stojanoviča, ki mi je v kliniki Medicofit pomagal pri bolečinah.

Če želiš Ekipo ki ti nudi podporo pri fizioterapiji in trenerja s posluhom za stranko, izkušnjami, ogromno znanja iz različnih področij in nekoga, ki ti bo pomagal do želenih rezultatov, potem priporočam fizioterapijo in vadbo MedicoFit.

Jure Dobinkar

Konzervativno zdravljenje diskus hernije z vadno , odpravljanje bolečin v hrbtu

Zaradi zelo hudih bolečin v spodnjem delu hrbtenice/hernije sem se odločil, da sam poiščem pomoč pri specialistih, saj so mi na večih zdravstvenih pregledih svetovali le operacijo hernije. Tega si resnično nisem želel.

Začel sem iskati primerno obliko športne vadbe/fizioterapije za svojo poškodbo. Po naključju sem na internetu našel MedicoFit. Poklical sem in se po pogovoru takoj naročil na prvi pregled kjer so s pomočjo visokih tehnologij in ekspertnih znanj naredili profil mojega telesa. Na podlagi rezultatov smo sestavili plan vadbe. Z rednimi obiski klinike sem počasi pričel vračati v vsakdanje življenje. Za mojo fizioterapijo je skrbel mladi strokovnjak , ki me je navdušil s svojim individualnim pristopom.

Danes se počutim odlično, sem brez bolečin, vendar vestno in redno opravljam vaje, ki sem se jih naučil v kliniki Medicofit ter še vedno obiskujem kliniko in nadaljujem sodelovanje s kineziologi, ki skrbijo za moj vadbeni del v kliniki. Vsakemu priporočam,

da poskusi najti pomoč pri kliniki MedicoFit in nadaljuje program vadbe z ekipo MedicoFit, saj se svojim strankam resnično posvetijo in vedo kaj delajo.

Boris

Povečanje mišične mase, povečanje moči, zmanjšanje maščobe

Kar precej časa se že ukvarjam s fitnesom a sem prišel do faze, kjer ni bilo več napredka. Za dosego stopničke višje sem se obrnil na kinezioloe, ki delujejo v kliniki za zdravljenje poškodb in osebno vadbo MedicoFit. Klinika ima odlično atmosfero za vadbo in vrhunsko podporo diagnostike ter naročanja terminov. Kineziologi so mi predstavil novo dimenzijo fitnesa in vadbe, osnovane na funkcionalnih vajah. S personaliziranim programom vaj in profesionalnim pristopom mi je željeni cilj uspel. Zelo sem zadovoljen z MedicoFit kliniko, obisk mladega strokovnjaka ter klinike priporočam čisto vsem, tako začetnikom kot tistim, ki se že dlje časa ukvarjate s fitnesom in si želite hitrega napredka. Kliniko Medicofit obiskujem še danes in sicer zaradi občasnih bolečin v kolenu enkrat mesečno izvajam preventivno fizioterapijo.

Blaž K

Zdravljenje bolečin v Kolenih zaradi obrabe hrustanca pogačice, Osebna Vadba

Moje težave s koleni so trajale več let, s tem da je bilo pred letom dni že tako hudo, da so mi že stopnice predstavljale izziv. Vedno sem imela rada hribe, vendar sem zaradi težav odpisala tudi Šmarno goro. Diagnoza: zmehčan patelarni hrustanec in začetna osteoartroza. Po mnenju večih ortopedov so mi priporočali matične celice in/ali fizikalno terapijo. Odločila sem se, da investiram v svoje telo, saj vendar pri svojih 38 letih in dveh otrocih ne morem biti gibalno omejena.

Na facebooku sem dobila priporočilo za MedicoFit. Po začetni diagnostiki sem začela s treningi dvakrat tedensko. Prej sem že obiskovala fizioterapevte in terapevtske vadbe, tako da sem vedela, da v kliniki vejo, kaj delajo. Začetek je bil sicer težak, vendar me je moj kineziolog Nejc vedno spodbujal, da sem našla motivacijo za naprej. Iz mene je izvlekel moj maksimum in tako se je vidno kazal napredek. Tudi v težkih trenutkih je poskrbel, da nisem obupala.

Po dveh mesecih sem bila najsrečnejši človek na svetu, ker sem zopet osvojila vrh Šmarne gore brez večjih težav.

”Nikoli si ne bi mislila, da bom imela svojega osebnega kineziologa, kljub investiciji sem vedno znova hvaležna, ko premagujem vrhove, plezam po jamah, nosim otroke in pomagam staršem na kmetiji, tudi počutje je odlično. Žal mi je edino, da nisem tega počela že 20 let nazaj.”

Ana Kacin

Book a diagnostic examination

  Next

  Instagram

  @medicofit_klinika

  Medicofit articles

  A sprained knee doesn’t necessarily imply a torn ligament
  Physiotherapy during a waiting list? What do I need to know?
  5 reasons for neck pain
  What is ankle arthroscopy? How is it treated?
  Hip pain - what can go wrong?
  The role of exercise in the treatment of chronic lower back pain
  Manual therapy techniques and their effects
  Stiff neck - symptoms, causes and treatment
  What is Osgood Schlatter syndrome?

  All articles